You were given this life because you are strong enough to live it




NYA BLOGGEN ÄR ÖPPNAD!

sådär jaa, nu är nya bloggen öppnad där min träning kommer vara det ni mest kan läsa om, plus vad jag äter, recep, inspiration osv. hoppas ni tycker det är lika kul som jag! kommer nog vara lite segt i början innan man kommer igång och så men blir nog bra ändå. :) men som sagt inte vem som helst som ska kunna ha tillgång till den pga att endel bara är så jävla nyfikna. men dom som frågar kan lätt få länken. puss!
 
 
 

SMOOTHIE

Slängde ihop en himla goding ikväll! 
Innehåll: Äggvita, Lätt kvarg, Björnbär och Hallon.
Supergottti!
 
 

PROMENIX MED GULLPOJKARNA! ♥

 Hallåja! Raffe kom hit innan och vi skulle ut oh gå men va på så dåligt humör så sket i att följa med dom. 10 minuter senare frågade jag vart dom var och fick damp på sprang ikapp dom. kom ikapp dom på nya vägen vid ljusveka, men gött va de att springa och ha ett mål :) gick en rejäl runda, sa även hej till min piffis! gick förbi coop på hemvägen så fixade lite kvällsmellis till mig & älsklingen :) blev en smoothie och en knäckemacka med rödlök & avokado, mumma! Ska hoppa in i duschen nu sen kolla på tv en stund innan nannetime. slänger nog in ett inlägg sen också, puss så länge!
 
 
 

UTELÅST

Hej! kom precis in, hade ingen nyckel in så varit utelåst i en timme och suttit i trapphuset, värme iallafall! slutade vid 15 idag, så gött :) ligger i sängen och värmer mig just nu, börjar även bli lite småhungrig men maten får vänta! ska först ut och gå med Anton och Raffe vid 17 när raffe kommit hem. blir nog även lite plugg på viner idag, uppdatera mer senare!




Tisdag!

Godmorgon! Drömde nyss ett flygplan nästan störtade i mitt huvud haha gött :d gick väl och la oss runt 23. Varken jag eller Anton kunde sova, vi bara låg och asgarvade åt ingenting haha så jävla kul. Väckte nog hela huset också för tysta va vi nog Inte hehe. Drygade ut tiden med lite musik men som sagt allt va himla kul haha! Tillslut somnade jag iallafall av att han pillade mig i håret, mysigaste:)! Ligger fortfarande i sängen men måste upp snart. Hatar att gå upp på morgonen, speciellt när sängen är helt gosig och supervarmt under täcket..sen vet man hur 'varmt' det är ute. Brr! Skriver mer senare puss :)




Nov. 25, 2013

halloj! mobil varit konstig idag med,slänger snart den i väggen alltså. Slutade tidigt idag på praktiken. har inte varit hungrig så blev lite vatten och en apelsin till lunch. sen åkte jag hem till älsklingen. Skulle ut och gå egentligen men eftersom Anton är sjuk tog jag med mig Evelina istället ut på en runda i de goa vädret! :) efter det tog jag bilen och åkte till affären, köpte grönsaker osv och gjorde go sallad som jag åt för en stund sen med räkor. Sitter just nu och äter en morot och citronvatten och kolla på 112 liv och död eftersom Anton tvingar mig haha hans favoritprogram. Ska snart hoppa in i duschen sen krypa ner i sängen och mysa. puss!




och förresten, ni som är så besatta och som måste smsa till Anton och veta allt om hans liv kan jag ju bara hälsa att numret finns varken på hitta, Eniro eller något offentlig sida. lycka till med stalkandet! (:



bääästa ♥♥

sitter just nu på frukost och ska försöka få i mig något att äta. stackars mitt lilla hjärta som fick stanna hemma idag eftersom han blivit jättesjuk :( krya på dig min stjärna! ♥
 
 
 
 

Nov. 24, 2013

hemma igen efter att varit ute en runda. så himla gött väder ute! vart förbi lägenheten en runda, tankade och kollade på stjärnorna. bästa avslut på denna helgen. nu blir det massage, love! nattinatt sov så gott ;)




Even if the sky is falling down, I know that we'll be safe and sound.

hej på er! mobilen lever sitt eget liv och inte startar förrän nu, så blir nog att lämna in fanskapet. funkade iallafall i 3 månader, värdelösa skit alltså! :) var med evelina & jossan i stallet men fyfan va kallt de va alltså. kom hem runt 16 och duschade. älsklingen kom också hem så åt tillsammans. sen la vi oss och somnade och sovit till nu. hatar att sova för mycket för nu kommer jag aldrig kunna sova ikväll haha. ska ut en sväng iallafall och hämta lite saker i antons lägenhet. ha en bra kväll! 
 
 

SUNDAY

hade en helt okej lördag igår med massa goa folk. hämtade Raffe och sen hämtade Mina ute i Bor, drog in till stan och lamade oss haha:) sen hängde på försök med klotis, arthur, Linnea, Alle, Alexandra, basse, Raffe och lite folk. drog hem runt 23 och sen kom älsklingen med. låg och pratade halva natten om allt och inget, så mysigt! min fina stjärna. vaknade idag runt 10 och ska men Evelina ut till stallet nu, så ska bara byta om sen blir det en joggingrunda i skogen i de fina vädret. puss!





SKOGSRUNDA

vaknade för en stund sen haha alltså sova är fan livet, så jävla gött :d hade en go kväll igår med massa folk, va väl 5 bilar vid bilprovningen eller något sånt. sen skulle klotis hämta en så vi åkte in till stan och träffade adam, emma & lite andra folk vid stenstures, sen till  breda och tog en korv innan vi åkte hem. träffade även joel, berg och sofia en sväng så tjötade lite hah så kul! sen drog vi hem och sov eftersom både jag och anton skulle upp tidigt. gick upp vid 8 idag och tog en risifrutti så magen hade något iallafall. sen kom emma och hämtade mig, mamma och evelina. åkte ut till emmas kompis carro utanför forsheda och kollade när aska & kelly vallade fåren haha så söta! sen kom det lite till folk så vi var 8 st och 13 hundar. släppte alla hundarna lösa och gick 8km. så kul att se att alla leker och springer och att dom fick springa lösa hela rundan, in i skogen och busade och överallt haha man fick akta sig så man inte blev nersprungen som evelina blev :) kom hem runt 13 och tog en knäckemacka med lite chokladmjölk sen vidare in i duschen och värmde mig, kröp ner i sängen och somnade och vaknade för en stund sen då mamma tänt ljus överallt och julmusik, mys! väntar just nu på att älsklingen ska komma hem från jobbet så blir det lite mat. skriver sen puss! 
 
 
 
 
 
 
 

bilderna från idag! 
 
 
 
 
 

lördag

ska vila lite, skriver om min goa kväll igår och min morgon lite senare. puss!
 

I don't think you understand how easily you make my day.

bra kväll med go mat med mamma och mitt hjärta. sitter just nu hos Raffe och glo på idol. sen blir det ut med klotis :)! känner att detta kommer bli en extremt bra helg, yeeye!




~

 
"The most beautiful clothes that can dress a 
women are the arms of the man she loves."
 
 
 

FRIDAAY ✌

äntligen fredag så gött! alla dagar är så gooa nu för tiden hehe love life♥. vaknade runt 8 och körde min anton till jobbet sen vidare och träffade min lilla pingla, fixade lite saker och de kommer bli bra, du är stark<3. kom hem runt halv tio och åt frulle sen direkt till anna och band lite kransar med granris och sånt pyssel, julmys alltså! har legat i sängen och sovit hela eftermiddagen, finns inget bättre än sömn haha crazy bitchhh. avslutar nog denna bloggen ikväll men det märker ni nog :) kommer bli tråkigt för dom som bara snokar och inte ha något att snoka i längre ;) ska fixa lite mat tills min stjärna kommer hem iallafall, skriver mer sen! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

i dont care, i fucking love it!

hej på er! haft en bra dag på praktiken idag, roligare än förväntat. gick hem när jag slutade och hoppade in i duschen, gjorde ansiktsmask, noppade ögonbrynen, rakade benen, skrubbade, smörjde in osv, satt även med fötterna i blöt, filade och smörjde in dom, så gött med lite tid till sig själv;) älsklingen kom hem efter jobbet och lagade god kycklinggryta till mig, bara det att han tappade typ i hela kryddburken så det eldade ur munnen haha! mening va ju att jag skulle börja träna när jag kom hem från Göteborg men eftersom jag redan är hemma blir det att tjuvstarta redan på lördag, awesome :)! är ledig imorgon så ska träffa en liten pingla och även skriva träningsschema. Så på måndag byter jag blogg förhoppningsvis där det fortfarande är min vardag men även träningstips och kost, så länge jag orka dela med mig haha. men vem som helst ska inte kunna läsa, så blir nog ett lösenord på den så folk slipper lägga sig i mitt liv, som många är väldigt bra på i denna äckliga hålan. Behöver endast stå ut ett halvår till vilket är gött :) ska pilla lite men schemat redan ikväll,är så sugen nu alltså. passa på medans Älsklingen duschar. Sov så gott natti!






Min dag i bilder!










-

dont worry about those who talk behind
your back, they're behind for a reason.
 
 
 
 

obeskrivligt♥

dags att nanna i en väldigt mysig famn, som alla andra nätter. kan aldrig få nog. nattinatt! ♥




❄ let it snow ❄

 
#firstsnow #love #happy
 

FEELING GOOD

hallåja :) gaah va gött de va att sova innan alltså, vaknade igen runt halv elva men blev bara tröttare av att sova. fixade till mig lite och åkte ut till horda, vart hos mormor en sväng, fick goe fika och middag, lika gott som alltid! va även ute och gick en sväng i de härliga vädret så passade på att ta lite kort men kunde inte lägga upp alla så resten får ni en annan dag. hämtade iallafall min älskling på jobbet när han slutade, sen upp till studion och mötte koshi :) hemma nu, väntar på anton och ska hoppa in i duschen när han kommer sen somna med ett leende på läpparna som jag gjort den senaste tiden! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godmorgon!

Trött som som in i.. och gick upp för en timme sen, puh :( hur kallt som helst idag och fick skrapa rutorna vilket tog en evighet. körde Anton till jobbet sen köpte mjölk till honom haha sen åkte och lämnade den hos honom, himla snällt trots jag är som en zombie. ska krypa tillbaka i sängen och sova en stund. puss!





älskling<3




#fjollboll




Home!

Igår kväll tog jag tåget till Göteborg och idag vid 16 tog jag det tillbaka till Värnamo. Så nu är jag hemma igen, skönt men saknar ändå fina Göteborg! :) skulle egentligen haft praktik i 2 veckor till men det sög verkligen så avsluta praktiken här i denna skithålan. Åker ju snart upp till götet igen och julhandla plus gå på jul på Liseberg :) kom hem runt 18 iallafall och mamma hämtade mig på stationen. Anton visste ingenting så överraskade honom hihi :) åkte hem och lämnade Min feta packning och sen tog bilen, hämtade upp Evelina och drog till Antons lägenhet. Gömde mig medans Evelina plingade haha så kul! Glad är det minsta han blev :) har precis varit och handlat lite och ska köra hem Evelina om en stund. nu kom henko hit så nu blir det tvmys och se på tråkiga fjollbollen Puss!











tisdag

halloj, blir bara ljusare och ljusare för varje dag :) vaknade runt halv åtta men somnade om till 10typ. gjorde omelett till frulle sen bara städat lite och fixade mat för en stund sen. skriver mer sen! puss :)




Jag är glad att framtiden är så bra.

haft en gosiskväll med pojkarna. :) har varit i studion och hängt med anton & linus hela kvällen. nu blir det dags att sova om älsklingen kan säga godnatt till sin nya bebis iphone 5s plus nytt kort och allt, äntligen kan vi ringa gratis till varandra eftersom han äntligen skaffat samma operatör, perfaaa. inte konstigt jag fått så många samtal idag haha minst 10st / 20min hahamy love! blir att gå upp tidigt imorgon och göra frulle till anton stackarn eftersom han måste jobba i gislaved hela veckan pga att jocke är på bb, mys! :) kommer bli awesome, eller va säger du hjärtat? ;) sov så gott. puss!♥
 
 

stalker

tänk om 'åsa och anton' inte existerade. då hade ni aldrig haft något att prata om på dagarna eller något att skriva över hela internet. eller att sitta utanför hans jobb och följa efter honom.. ni har seriöst inte något liv. kommer bli så jävla gött att slippa er alla små äckel alltså!  :D fortsätt som ni gör så kommer ni komma långt när ni bara bry er om andras liv, besatta jävlar. skaffa er ett liv innan ni förlorar det helt! :) så nu har ni ännu ett samtalsämne att skriva om. "såg du att åsa skrev på sin blogg.." haha söta ni är omogna små fittor :') det roliga är att man vet vilka personerna är, pinsamt. det är sådana som ni som får folk starka och leva livet. tack för att ni störtar oss i alla stunder och att vi få vara erat samtalsämne. puss på er gullisar :D 
 
 

måndag

vaknade när min älskling drog till jobbet, så gick upp och åt frulle med mamma. skulle egentligen med tåget vid 11 till Göteborg men blev bara inte så :) åkte och fixade en rulle åt mitt hjärta till lunch iallafall och pratade med honom lite Min ängel. är inte lite avundsjuk på att han fick en 5s :(! hoppas du står fast för 'allting som är mitt, det tillhör dig' ;) få ta och fixa med låten jag fick av honom för ungefär 2 år sen snart haha tiden går snabbt :) ska försöka fixa det iallafall. ikväll blir det mys med min stjärna och Raffe, ha en bra kväll! puss :*





~

How to be happy
 
Ignore people who think
they know more about you than you do.
 
 
 
 
 
 

Ingenting står över mig.

hej! nu är jag tillbaka här i bloggen. haft en helt underbar helg, bättre kunde jag knappt tänkt mig tack vare min Anton. Inte bloggat eftersom jag lagt all tid och energi på min kära pojke. ♥




I fredags tog jag bussen hem med skolan från Göteborg och var hemma runt 17. Älsklingen kom direkt till mig när han slutade och fick världens mysigaste kväll som alltid. Kramades hela kvällen och hade mysigt :) kollade på idol, fjollbollen mellan Sverige och Portugal och lagade även god mat tillsammans. Var även ute och körde bmwn lite, roligaste på länge haha vilken rääser. Lätt att jag sno den efter vintern, kommer dock köra ihjäl mig haha. Somnade i soffan i älsklingens famn iallafall, de bästa som finns! Vaknade av att Anton hade burit in mig i sängen och bäddat ner mig och skulle krypa ner själv, finns bara fördelar med att vara liten ;)!













Vaknade i lördags runt 10 och gjorde goda baguetter till frulle, slängde oss i soffan och kollade på en film. Drog ner till åkanten runt tolv och kollade på när Sara, Marcus och Nhan tävlade, alltid lika trevligt i skolan alltså. Skulle egentligen varit jag som tävlade istället för Nhan men pluggade med körkortet och hann inte öva på tävlingen så han fick ta min plats tråkigt nog.Vill bara skita i praktiken nu och tillbaka till skolan och restaurangen, saknar det! Helt sjukt att jag snart tar studenten och att allt snart är över. Men samtidigt så längtar jag eftersom jag i princip tar studenten och sen bara drar här ifrån denna staden, bara några månader kvar:)! Kommer verkligen bli skönt. Raffe kom och hämtade mig och Anton runt 19 eller något och vi handlade plus hyrde film. Så fixade gott käk här hemma och hallonmousse och pannacotta. Somnade självklart framför filmen och vaknade när Anton och Raffe skulle dra ut, dom hade diskat och allt haha duktiga grabbar.. Men följde med ut en sväng sen hem och däckade.













Idag har jag inte gjort något speciellt förutom umgåtts med min pojke. Bakade scones i morse, Antons idé faktiskt, #bästahemmafrun är han! ;) spenderade hela morgonen i sängen och pratade massa gamla minnen från när vi började lära känna varandra 2011. Fanns verkligen hur mycket roligt som helst att prata om haha blir så knäpp när jag tänker på allt haha :d Fina minnen iallafall! Sen kom Raffe och danne hit så drog vi ut till horda och fixade Antons bil. Kom tillbaka till stan runt halv sju då mamma lagat mat till oss. Kollat på tv och nu duschat och skrubbat varandra, så gött! Ska försöka sova nu men tror inte jag kommer lyckas, Anton ska självklart kolla på Johan Falk filmen hehe. Sen blir det iallafall att nanna i världens mysigaste famn :) hoppas ni haft en lika bra helg som jag har. Puss!














15 MÅNADER ♥♥

 
 
 
 

ingen dröm - min verklighet

åkte precis förbi Borås, äntligen alltså. finns inget bättre än att bli mött på stationen, se att han står där och väntar på just mig, se hur han lyser upp som en sol när han få syn på mig och se hur tårarna rinner ner på hans kind av glädje. du är världsbäst <3




MOT VÄRNAMO!

hej på er! haft en kalasbra fredag och den kommer bara bli bättre och bättre :D vaknade runt halv nio och drog till svenska mässan där vi mötte upp figy som hade åkt dit, fick biljett och va inne och vände bara, drog till Nordstan och käkade frulle sen tillbaka till lägenheten :) bara chillat och fixade mig lite innan jag åkte. tog spårvagnen från lägenheten tillbaka till Liseberg ungefär där figybussen gick hem så passade på att åka med eftersom jag ändå ska till Värnamo så slapp betala tågbiljett :) smidigt! om ungefär två timmar är jag äntligen i min älsklings famn igen.✌




Nordstan/frulle





...

Så typiskt anton haha min underbara fina skatt. sov så gott för det ska jag, nattinatt ♥
 
 

TORSDAG

la in alla bilder på datan ist, mycket roligare att blogg då hah och är helt fast vid bitstrips hah. älska min kvällshumor :D humöret är på topp, this is fu*king awesomeeee! ska ringa till min stjärna nu och tjöta lite tills han somnar, hoppas ni haft en kalaskväll. puss!
 
 
 

<3

söt pojkvän man har ;)!




Nov. 14, 2013

ingen blogglust alls, skriver lite då och då när jag har något att säga eller om ni ger tips på vad man kan blogga om :) puss!




-

 

nattinatt <3





-

Everything has to come to an end but in life, every end is a new beginning. ♥
 
 
 
 

ONSDAG

onsdag redan alltså, denna veckan har bara sprungit förbi så gött :)! precis ätit god tacos och nu blir det soffhäng resten av kvällen, puss!




HAPPINESS.

allt är så himla bra alltså! klart humöret går upp och ner men just nu är allt perfaa, jag är asglad och kommer nog hålla det på den nivån månaderna framöver :) har bara massa bra punkter som kommer hända nu med tiden.. kan lägga upp mer om det en annan dag, ville bara säga jag är så himla glad och allt är bra. längtar tills december är här så jag kan börja träna igen, julafton, egypten, studenten osv, kommer bli aweeesome! och hade aldrig kunna vara såhär glad utan dig, min finaste anton ♥
 
 
 
 
 
 

jag kommer att lyckas.

hallåja! har ingenting att blogga om :) precis ätit lite kyckling och nudlar med röd curry, vad vore livet utan god mat alltså hehe. är bara så extreemt jävla glad idag allstå, går inte förklara bättre :D ska glo på tv nu innan min stjärna kommer hem från studion skriver mer sen puss!
 
 
 
 
 

natti

blir nog snart sjuk igen. huvudet och halsen dödar mig. godnatt<3




monday

är så trött och seg idag. inte gjort något speciellt. kollar på tv just nu iallafall, längtar till min älskling kommer hem från jobbet:)<3!




Söndagsmyys ♥

 
 
 
 

WEEKEND

hej! haft en jättemysig helg med min fina pojke♥. 
fredagen spenderade vi hemma hos anton, tände massa ljus, kollade på idol och åt godmat.
världens finaste överraskning! åkte sen hem till mig och däckade i sängen direkt typ haha mys!!
lördagen jobbade mitt hjärta till 16, lagade mat till honom som var klar tills han kom hem. 
hämtade sen upp evelina så drog vi till tommy & raffe och var hos tommy ett bra tag. sen ut och
träffade adam & emma. snart dags att planera egypten med dom, kommer bli suuuper!
idag söndag har jag bara tagit det lugnt verkligen. sov till 10 eller något sen bara myst med 
min stjärna. fixade även mat idag också, gottigott! kollar på tv just nu och nu blir det söndagsmys. 
pusss! 
 
 
 
 

-




<3<3

haft en kanonhelg! skriver sen :)




jag vet vem jag är när är hos dig.

godmorgon! hade världens mysigaste kväll med min kärlek. han mötte mig på stationen och fick världens gosigast kram, min ängel! åkte sen hem till hans lägenhet, så fort jag öppnade dörren var hela lägenheten fylld med ljus och han hade städat och diskat så fint. lagade kycklingtacos, kollade på idol och myste hela kvällen. finns verkligen ingen bättre än min anton♥! just nu är han på jobbet men ska åka och handla sen laga god mat tills han kommer hem. skriver mer sen!




snart framme!





ÄNTLIGEN

äntligen säger jag bara, vilken lättnad! sitter äntligen påväg till tåget, fick stressa som en idiot verkligen. fick jobba över plus bussen till lägenheten va skitseg. slängde mig in i duschen och sen sprang till spårvagnen för att hinna med och åka in till centralstationen, hann precis.
har gosat ner mig i min jacka och högsta volym i hörlurarna. om 1,5 timme är jag i min älsklings famn. kan inte beskriva glädjen. detta har varit jobbig men vet att vi klarar allt tillsammans, inget att tveka på :) ska vila lite nu, puss!






Nov. 07, 2013

är skit trött mår riktigt dåligt. va yr förra veckan, svimmade i måndags och yr lite då och då. Hur yr som helst nu bara jag satte mig upp i soffan. så lagt mig i sängen iallafall och ska försöka sova men allt snurrar. plus dunderhuvudvärk :(! mindre än 24 timmar tills jag är i älsklingens trygga famn iallafall, något positivt . blir att spendera min lördag på sjukhuset, kuul! ska försöka sova nu. Natti!




finns inget bättre än gulliga sms💛




TORSDAG.

slutade praktiken vid 16 som vanligt och tog spårvagnen hem men fick åka tillbaka till stan för att hämta en nyckel och sen tillbaka till lägenheten, gaah tog en evighet! precis duschat och ska äta något men vet dock inte vad haha :) orkar inte laga mat. sitter iallafall i fönstret och chillar med utsikt över götet :) somnade riktigt tidigt igår och vaknade inte en enda gång av att jag frös. Hoppas jag sover lika bra inatt men för imorgon kommer jag sova bäst. vill bara praktiken ska vara över imorron så jag kan dra hem, loveeee :D goooet. Skriver sen puss!




RAIN RAIN RAIN




EN DAG KVAR!<3<3

endast ett dygn kvar tills jag får dö i älsklingens famn, längtar verkligen. ett evigt tjöt om min älskling haha men saknar honom verkligen :( skickat massa pussbilder till varandra hihi min mysis. ska se på en film och sova. Nattinatt!




F O O D




Bara lukten gör mig svag.

vaknade redan vid halv sju idag, ohno :(! drog till praktiken och slutade vid 16. helt okej dag ändå :) Anton ringde och höll mig sällskap hela vägen hem, mys! hoppade in i duschen och nu diskat lite och väntar på lasagnen som är i ugnen. ja precis, mina dagar ser ungefär likadana ut haha, äta sova, praktik, dö typ. skriver mer sen puss!




nattinatt<3

borde sovit för länge sen men kan verkligen inte, så enormt tomt :(. tur att dagarna går snabbt iallafall, snart är jag hemma hos min prins, i den mysigaste och bästa famnen som finns. längtar verkligen tills jag får somna på hans bröst och höra hans hjärtslag, världens finaste! måste försöka sova snart även fast jag inte kan eller vill. kollat på baksmällan3 typ hela kvällen. åh somnar
alltid så sent för skriver med mitt hjärta halva natten men kan inte hjälpa det :(. glad jag har dig min skatt. måste försöka sova nu iallafall. nattinatt!




<3




Q - A

Vad heter du i andranamn? - Maria
Har du några piercingar? ja
Var? - öronen, näsan och navlen, mayybe tungan
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - helst tillsammans med min älskling, annars själv!
Väljer du filmkväll framför utekväll? - beror på vad jag är på för humör! 
Vad tycker du om med dig själv? - pratglad, kärleksfull oh happy!
Din sämsta egenskap? - är jag glad, är jag jätteglad. är jag ledsen, är jag jätteledsen. 
Är du dag eller nattmänniska? - ibland dag och ibland natt haha
vad har du på dig just nu? - mjukisar och myskofta plus mysstrumpor
Är du nöjd med ditt utseende? - sådär, men snart drar träningen igång på allvar läängtar :)
Vad vill du ändra med ditt utseende? - de märker vi ;)
Är du i ett förhållande just nu? - absolut ♥
Har du varit kär på riktigt någon gång? - nuuuja!
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? - Ja, faktiskt 
Hur många har du varit riktigt kär i? - min finaste prins.
Har du kysst en kompis någon gång? - tror inte de haha
Vem vet allt om dig? - min bästastepojke & puffen!
Vem skulle du vilja träffa just nu? - min älskling.
Vem saknar du mest just nu?- anton, mamma & xantho.
Vem av dina vänner bor längst ifrån dig? - Sofia & Jonas.
Vem krama du senast? - Min anton
Vem står dig närmast? - rätt många faktiskt! :) 

Familj & vänner. 
Vem vill du träffa oftare? - ellü
Vem ringer du när du är ledsen? -brukar inte ringa någon.
Snusar du?- Nej usch
Röker du? - nej, och har aldrig gjort. 
Har du blivit jagad av polisen? - haha jagad och jagad, inte bara jag:)
Har du druckit så mycket att du spytt? - Hahaha ja
Nej dricker du alkohol varje helg? - Nej
Har du varit i slagsmål någon gång? - tror inte det
Har du kysst ett ex efter att ni gjort slut? - nej
Skulle du vilja vara berömd? -nej 
Har någon sett dig i underkläder de senaste två dagarna? - nej
Skulle du ha sex med den personen du senast fick sms utav? - gärna haha!
Har du några tatueringar? - nej inte ännu
Skulle du vilja tatuera dig? - få see
Har du någon av motsatt kön du kan berätta allt för? - Ja
Skulle dina föräldrar bry sig om du kom hem efter fyra på morgonen? - beror på om dom vet vart jag är eller gör.
Tror du andra tycker illa om dig? - Finns det säkert, men kunde inte bry mig mindre :)
Brukar du skratta för dig själv? - de händer hahaha!
Var bor du? Äckliga värnamo men förhoppningsvis inte så länge till. 
Trivs du där? de sista man kan göra!
När mår du bra? när jag är med dom jag tycker om
Är du blyg? beror på i vilket sammanhang, men jaa
Är du nöjd med ditt liv? varför vara missnöjd när man kan vara lycklig?
Är det okej att gråta? Ja!
När grät du senast? igår tror jag
Vill du gifta dig? när jag blir lite äldre ja 
Ha barn? de klart, men inte föda dom haha
Vilken ögonfärg har du? Grön
Varit medvetslös? tror inte det
Hånglat med nån riktigt ful? minns inte
Hånglat med fler än 50 pers? nej
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? nej
Åkt polisbil? nej
Gjort nåt olagligt? ja
Fått din mamma att gråta? ja, är jag ledsen så - är hon ledsen och tvärtom
Slagit ner någon? nej
Sagt jag älskar dig och menat det? säger bara det om jag verkligen menar det
Använder du hårspray? - bara när jag lockar håret
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - förhållande såklart.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej 
Uppsatt hår eller utsläppt? - flätor!
Vill du bli modell? - nej
Har du varit med på TV? - tror inte det
Vad är klockan nu? 22:40

Together through the storm

hej! är hur trött som helst, finns inget att göra heller, och det suger. ska ta med mina träningsskor hit så kan man ut och springa iallafall. bara vilat hela dagen och nu blir det chill framför tvn. finns verkligen ingenting att kolla på haha :( ska sova snart om jag kan, kommer vara död imorgon annars för måste upp tidigt vilket suuuger. pusshej!
 
 

-

Alla säger att kärlek gör ont, men det är inte sant.
Ensamhem gör ont. Alla förväxlar de här sakerna med kärlek.
Men i verkligheten är kärlek de enda i hela världen som täcker upp 
all smärta och får oss att må bra igen.
Ville egentligen bara säga att jag saknar dig. Mylove ♥
 
 
 
 
 

#autumn

bara jag som älskar hösten? att kunna gå i myskläder dygnet runt, finns ju inget bättre! eller älska va väl att ta i lite, med tanke på att det oftast bara regnar. det är okej att vara inne men finns ju inte värre än att det är helt dött ute som alltid i detta regnet. här uppe i göteborg är det strålande sol och klarblå himmel! 
 

FRULLE

 
 
 
 

när stjärnorna lyser upp på natten, är du här med mig?

sovit hela eftermiddagen typ. runt 16 kom nasse, Jonte hem och hade Marcus med sig. har gjort spagetti och köttfärssås som vi ätit. annars inte gjort ett skit. legat i sängen och glott på tv, saknar min stjärna. duschade även innan så skönt, mår lite bättre nu iallafall. bokade även tågbiljett så allt är fixat. dags att sova nu. pusshej!




MONDAY

redan hemma från praktiken. mådde illa och svimmade, smidigt första dagen! så tog första bästa spårvagnen hem till lägenheten. känner hur febern kryper på mig,inte konstigt jag frusit varje dag och natt. knappt kunnat sova, spela ingen roll hur mke kläder jag har så har jag tyckt det varit kallt. och nu har vi svaret varför. få se om jag mår bättre ikväll så jag kan gå imorgon igen. ska boka biljett till fredag också, längtar!! ska vila lite nu puss så länge!



haha äkta du!

pratat med mitt hjärta hela kvällen. måste försöka sova nu verkligen men kan inte. godnatt iallafall!




jag saknar dig.

 

DORSIA

första dagen på praktiken imorgon, spännande! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SÖNDAG

hallå! tog en spårvagn och skulle in till stan innan men åkte heeelt fel och vet inte hur vi hittade rätt, men tillslut såå :) just nu ligget nasse och sover och jonathan spela ps3. är verkligen dött här uppe och typ storm utanför hela tiden, orkar inteee! va inne i nordstan innan rätt länge och sen åkte överallt, lär sig nog snabbt dedär med vagnarna. kom väl tillbaka till lägenheten runt 18 och sen gick till affären och storhandlade. orkade inte gå med allt hem sen så tog bussen som åkte igenom heela stan och till våran station sist, dryygt! precis ätit lite panerad rödspätta med dillsås som vi gjort. just nu längtar jag bara tills jag är i min älsklings famn igen, eller de längtar jag till såfort jag inte är där, men just nu lite extra mycket:( vet att du läser detta min fina stjärna, snart ses vi igen♥!
 
 
 
 
 

COLD

vaknade redan vid nio, helt förkyld. sovit med tjocktröja, tights, filt, ett element 10cm ifrån mig och ändå fryst sönder, fryser fortfarande. regnet slår mot rutan, allt är grått och dystert. vi som skulle in till stan idag. få se om vi orkar kliva utanför dörren i detta vädret haha vadå depp? inte alls. :) ska hoppa in i duschen nu och tina upp lite, nästa iallafall hitta en affär och handla, sen får vi se vad vi hittar på. puss!




SLEEPTIME!

bara degat framför tv hela kvällen. har varit trött sen åtta typ så lär däcka direkt nu haha. ska snart ringa och prata med min stjärna också. när han slutat sjunga hihi finaste! håller på att lukta ihjäl mig..tog med en tröja med massa parfym på som luktar min älskling, så slipper sova helt själv iallafall. nattinatt sov gott finisar! och ni andra bara skratta man åt ;)





-

 
 
~ He looked at her like a blind man seeing the sun for the first time ~

YOU.

hej på er! sitter i lägenheten just nu, krypit ner i min säng med filtar, kollar på tv och skriver med mitt hjärta som är så långt ifrån mig. dör snart pga min huvudvärk plus så kallt här. åkte från värnamo runt 14 innan. längesen de va såhär jobbigt att åka ifrån mitt pojke, mitt allt:(. ska ringa honom sen och prata lite så ja får höra hans röst iallafall, världens finaste. ♥ hoppas ni ha det bra i kylan!
 
 

lördag

godmorgon! är svintrött men måste upp nu, ska duscha och lite sånt. älsklingen ligger och nanna bredvid mig så mys. finns intet bättre än hans närhet. va så lame igår ute alltså haha nowords! aaaja skriver väl senare någongång!

min stjärna 💞




FRIDAY BABY

Godmorgon, godmiddag eller va man säger, hej! Är rätt trött, inte sovit alla bra inatt pga att jag drömde samma mardröm 3 gånger haha låter knäppt :( och inte nog med det så var älsklingen borta när jag vaknade och hade åkt till jobbet. Vaknade runt 11 någonting och åt bara lite knäckebröd, sitter just nu i mina kusiners garage medans mamma tvättar bilen och dom är i fjällen  så ingen hemma, saknar dig inipuffen! ska åka förbi Elgiganten sen och pussas lite sen hemåt igen och ta fram resväskan:(. Längtar just nu bara till jag har min älskling i min famn. Skriver senareee!




JUST NU!




1/11

 
 
 
 

TORSDAG

kom in för en stund sen. drog ut runt åtta och träffade min fina Sara som precis slutade jobba. åkte runt och pratade om allt mellan himmel och jord. träffade sen Anton & Sandra. åkte runt lite och sen hem. kan inte sova så ska dra mig upp ur sängen och tvätta av sminket och borsta gaddarna medans älsklingen snarkar som en liten gris bredvid mig. skriver mer imorgon. sov så gott puss!