Omogen




Att du inte ger upp och sluta kommentera din omogna jävel. Ska ta och kolla upp din IP så kanske du fattar någon gång. Fråga på du men svarar inte på anonyma kommentarer! Din omogna fitta.

min prins är bäst ♥




du & jag föralltid ♥




Time to sleep with my boy ♥

haft en mysig måndagskväll med min underbara pojkvän. du är absolut den bästa som finns, min fina skatt. va ute en runda innan & träffade Basse, Alle Adam, Saga & Pillan. Även matteturk & makke. :) Stack hem efter åtta och handlade med oss lite gott hem. Bland annat kycklingspätt & jordgubbar som vi har mumsat i oss! La oss precis i sängen och ska sova. Är hur trött som helst så kommer somna riktigt gott bredvid min fina prins. Nattinatt ♥






Idag

Ligger i sängen för tillfället & väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet, min fina mysis! Cyklade till skolan i morse, var riktigt skönt i solen. Har varit i restaurangen hela dagen,alltid så goooe mat & dessert. Cyklade hem runt kl 15 och har bara myst med min vovve sen dess. Måste rycka upp mig och ta tag i mitt plugg. :( Orkar inte haha. Men hörs senare! 
 
 

Söndag

Hej på er! Har inte tänkt på att blogga en enda gång idag haha så slö. Sov till 11 & gick sen upp och åt frukost med  min mysiga babe. Låg i sängen till 15 eller något då evelina kom hit & vi gick osudden med mamma & vovven. Sprang och busade & kastade pinnar ut i vattnet så var ute i 2 timmar i solen, goooet! Kom hem & duschade. Överraskade evelina så kom anton & basse hit med pizza. Så vi kollade på film & åt. Haft en himla bra och mysig söndag med andra ord :) Väntar på att anton ska hoppa in i duschen och sen krypa ner bredvid mig. Hoppas ni haft en lika bra söndag. puss & godnatt ♥
 
 
 

kanonbra lördag!

är tillbaka i Värnamo på donken efter en bra kväll i Jönköping & avslutade med race i Hestra. otroligt mycke bilar vilket va asgött. körde race över en timme & blev inte störd av polisen, lyckat :)! ska tjata på Anton att vi ska hem och sova, är skittrött haha. pusshej & godnatt!















Bilträff i Jönköping






Mysdag!

Haft en slö dag idag. åt frukost vid 14 & kollat på film hela dagen. mys!




my angel ♥




Godmorgon ♥

Godmorgon på er! Ligger i sängen hos min babe och väntar på att han ska vakna. Han sover som en liten gris och jag snäll & inte väcker han hihi :) När han vakna åker vi nog hem till mig och äter lite frukost. Ikväll blir det bilträff i Jönköping. Få se vad dagen har att bjuda på innan dess. Pusshej ♥





03.49

halloj! fråga mig inte va jag gör vaken nu hehe mitt i natten. var i Växjö innan med älsklingen, Ellen & Adam. Anton köpte sin efterlängtade 'billiga' synt haha ;) & vi åt på subway. har varit ute med wsr ikväll sen drog jag båt o Anton hem till honom. Ellen drog hem runt tolv och vi somnade i soffan medans synten installerades på datan. vaknade vid halv tre och visste knappt vart vi va. bestämde oss för att sova här inatt. inte nödvändigt att åka hem till mig :) Anton sitter iallafall och testa alla ljuden han kan hitta, bra nattunderhållning haha. ska försöka sova nu så man orka gå upp imorgon. om jag ens kan sova med denna förkylningen. nattinatt på er!








Älskling

Det finns en i mitt liv som får mina dagar att ljusna, det döda blir till liv. Du är verkligen det finaste som finns, mer än allt jag någonsin drömt om, allt känns så rätt med dig. Jag kan säga det om och om igen men är så glad att det blev du och jag. Vi kämpade oss igenom allt tillsammans. Du är det absolut bästa som har hänt mig. Det är du och jag föralltid. Du är luften jag andas, mitt liv, mitt allt. Utan dig finns jag inte. Mitt fina hjärta, min andra halva.
 
 
 

What we have is gold.

Godmorgon! Sitter i köket och väntar på att baguetterna i ugnen ska bli klara. Hade en lektion till halv tio sen gick jag hem. Så sitter hemma nu & ska plugga lite hade jag tänkt. Riktigt tråkigt men ett måste. Min data håller även på att krasha så måste föra över allt till min H-disk, vilket kommer ta typ 10000 år. Hörs senare pussshej :) 
 

happiness

gokväll! haft en lugn och go dag. älsklingen väckte mig i morse runt halv ett, min mysis! :) stack till skolan för en lektion innan & handlade påvägen hem eftersom mamma hämtade mig. gjorde färsk fisk & potatismos när vi kom hem, så gott. älsklingen slutade vid 18 så hade mat klar till honom också :) även jag kan vara så snäll (a) har spenderat kvällen hemma med att städa. mitt rum som verkligen alltid ser ut som ett bombnedslag & byta sängkläder. har precis duschat och nu myst ner oss i sängen och kollar på Wanted. mysigaste kvällen på länge. nattinatt!




Torsdag

godmorgon! vaknade vid 9 av att älsklingen gick upp och gjorde frukost. fick goa nybakta baguetter, torsdagslyx! :) sen åkte han till jobbet & jag har lagt mig i sängen igen. är hur trött & seg som helst. ska sova en stund till. pusshej! 
 

natti

har pluggat hela dagen idag & fördrivit tiden vid datan. väntar på att Anton ska komma hem från minnesstunden & krypa ner bredvid mig. godnatt!

vila i frid!



Vila i frid!

sitter hemma och spela musik medans älsklingen ligger i sängen. ska snart gå och ta hand om honom. ibland är världen såååå orättvis alltså. endel lämnar jorden för tidigt och lever på andra sidan. vila i frid! hade iallafall en okej dag i skolan. min redovisning gick bra & fick även bra besked om engelskan. slutade tidigare också så älsklingen hämtade mig och Sara o körde henne till stationen. hörs sen!

min goa frukost ;)



Godnatt

har spenderat kvällen hemma & ätit kantarellmacka som mamma gjorde till oss, oohhh så gott! har precis krypit ner o ska försöka sova. nattinatti :*





Teorikurs

sitter på körskolan och har teorikurs. slutade vid 15 och älsklingen hämtade mig. åkte hem och åt jordgubbar & sen till körskolan och sitter här nu :) hörs sen pusshej!






Hahahahahaha min goding!




Nanetajm

myst hela kvällen med lite tacos & jordgubbar. dags att krypa ner bredvid min prins och nanna så gott. puss & godnatt! <3





I'm in love

hhhej! slutade skolan runt 15 & älsklingen hämtade mig när han kom hem från Växjö. sen åkte vi vill skrevet och träffade lite folk :) drog hem och köpte med oss jordgubbar påvägen, sååå goa! smakar riktig sommar, vilket dom inte brukar göra. mumma! har lagt oss i sängen nu och bara myser. ska försöka somna tidigt ikväll. puss!






Söndag!

Spenderat kvällen hos Adam ett bra tag eftersom det var WSR möte. Sen åkte jag hem för dom andra skulle åka iväg & kolla en saak. Mysig kväll i min onepiece, looove! Ska mysa ner mig i sängen med älsklingen & bara ta det lugnt för en gångs skull. Ska avsluta denna kvällen med en mysig film & världens bästa poikee. Puss ♥
 

Du är den enda för mig!

Hej på er! Har inte kunnat blogga så mycket i helgen eftersom jag jobbat och har börjat 9 & slutat sent varje dag. Igår slutade jag runt 18 & adam hämtade mig och vi åkte till citygross där alla var. Hoppas över till älsklingen och åkte till gislaved på bilträff för sedan vidare till hesta på race. Blev himla lyckat denna gången också :) ruuligt! Kom hem runt tolv inatt & började vid 9 i morse igen, aldrig blir det sovmorgon haha, inte denna helgen iallafall. Haft en bra helg iallafall! 
 
goooosevovve! ♥
 
 
 

Bilträff!

hallå jaa! är i Gislaved nu och vänta in alla, bilträff idag i detta fina vädret :) har jobbat från 9 till hav sju ikväll. goa pengar :) så kvällen spenderas här med goa människor. pusshej:)


Jobba jobba jobba

Första jobbdagen på läänge, skönt att jobba igen. Slutade precis så ska hem & duscha och så, sen drar vi till bilträff. Hörs senare!
 

9 - 17

Nu öppnar vi kaffestugan i Apladalen. Ha en goe lördag, det ska jag ha på jobbet :) puss!
 

Ta mig långt här ifrån'


Friiday with WSR

Tänkte bara blogga lite snabbt om kvällen innan jag somnar. Ska upp & jobba vid 9 imorgon så måste sova. Haft en trevlig grillkväll hos tjock. Anton & lite annat folk drog till klevshult för en stund sen men jag blev frivilligt avsläppt hemma. Älsklingen kommer snart hem och kryer när här hos mig. Ska försöka uppdatera så bra som möjligt imorgon med jobbar till 17. Hoppas ni haft en bra fredag, pusshej!
 

True !


När solen går ner

Hej på er! Fredag idag, såå gött. Känns trots allt inte som helt med tanke på att jag ska jobba både lördag och söndag :( Men måste även plugga så kan inte kalla detta för helg. Dagen började med franskaprov som verkligen gick skit men orkar inte bry mig. Haha första gången! ;) Hade idrott vid halv ett egentligen men missade den, vaknade vid kvart i ett av att älsklingen var hemma & pussade på mig på lunchen och åt tillsammans, såå mysigt! Ska åka & handla till ikväll, lite kött och sånt :) Kvällen spenderas hos tjock med hela WSR 30 pers & grillkväll. Puss på er! 
 
 
 
t i r e d   o f   e v e r y t h i n g '
 
 
 

Time to sleep with my boy like always

Hallåj! Haft en tuff dag idag också. Men allt blir så mycket bättre genom att sova tillsammans med min fina pojke. Just nu är han påväg hem vet ja :) Har pluggat tills mitt prov imorgon som kommer gå skit & myst hela kvällen. Det är livet de! Ska nu krypa ner och pussa på min goseplutt. Sov så gott,det ska jag. Nattinatt! ♥
 
Jo man bruka väl laga mat såhär? Min goding ♥ :)

It's only you and me ♥

 

Torsdag!

Godmorgon på er! Var ute en sväng med fläppi igår kväll & sen gick till mötet för wsr. Men stannade inte så länge. Kom hem vid halv tolv inatt & somnade som en nerklubbad säl, trodde mitt huvud skulle sprängas. Haft en jättemysig morgon med Anton, men han åkte till jobbet runt 10. Själv börjar jag kl 14 så har ätit goe falukorvsmacka & nu tillbaka till sängen. Hörs väl lite senare dåååvaa. Puss!
 
 
Fundera på att bli mörkhårig igen??
 

Fina vän!

Min fläpp kommer hit om en stund & ska ut och gå en sväng. fina vän ♥
 

-


Det kommer aldrig vara över

Kom hem från skolan tidigt trots att jag egentligen går till fem. Legat i sängen sen dess, ensam hemma & högsta volym på musiken. de bästa som finns just nu. 
 
545898_554104827973273_1197068260_n_large

Onsdaag

Godmorgon! Sitter i skolan på första lektionen, hade goe sovmorgon men mitt hjärta åkte till jobbet tidigt. Ska gå och köpa sallad här efter för orkar inte maten i skolan plus kan inte få ut en tallrik för min hand funkar inte haha. Lång dag i skolan idag. Ska skriva med min älskling nu som får mig på bättre humör, saknar honom. puss!
 

No Words.


Jag ger dig allt jag kan & mycke mer.

Var en kort dag i skolan, slutade vid 12 & åkte till växjö med anton & sammy. drog tillbaka till stan till 16 då min teorikurs började. drog hem o pluggade och sen ut. kom hem för en stund sen & bara chilla med musik. rätt gött de med. inte alls på humör, hörs imorgon eller något..
 
 

Dö.

har varit ute & så nu ikväll. Evelina kom till mig innan,mysis! körde hem henne och sen åkte ut en sväng. hur många som helst vid skrevet, kändes som en riktig sommarkväll. kvällen avslutades inte bra heller. dags att dö, äckelhora! godnatt.


Mondaay

Ligger i sängen & är hur seg som helst. Ont i huvudet & megatrött. Skolan gick snabbt idag & slutade vid halv tre. Har legat i sängen sen dess, ska fixa mat tills mitt hjärta kommer hem från jobbet. Ska även hinna med att träffa evelina, plugga & fira 8 månader idag. Hörs sen puss!
 

Sunday, and I'm happy!

Hallåj! Har precis duschat & nu krypit ner i sängen och väntar medans älsklingen  duschar :) Haft en myskväll ute hos joel med grilllad korv & sprängda däck haha. Som sagt, hade en kanon dag igår också med massa härliga människor, gooa vänner! Vore ingenting utan er, ni är bäst helt klart. Stack hem från festen vid 3, anton,adam & saga hämtade mig, båten & paul. körde hem paul & sen vidare till värnamo. sov i antons lägenhet inatt eftersom ellen skulle sova här också så vi tre tryckte ihop oss i hans säng haha såå mysigt. Sov till kl 15 idag typ medans anton drog till jobbet vid 12. Haft en helt underbar helg & jag är sååå lycklig. Nu får bilderna tala om resten. Puss  & Godnatt :) 
 
 


Söndag

Hade en svinbra kväll igår verkligen, träffade så många som man inte sett på år och dar! Kvällen blev perfekt! Hinner tyvärr inte lägga upp bilder nu så gör det ikväll :) Ska byta om & sen blir det WSR möte & efter det grillning med klubben, mys i detta vädret. Hörs mer ikväll puss!
 

Lööööööördag

Dom senaste bilderna från idag! Har precis duschat & ska snart äta med bååten. Efter det ska vi fixa oss lite & sen dra vidare till Horda & hämta upp Evelina & vidare ut till Rydaholm där det blir 18 års partyy för belluten! Kommer bli en kanonkväll. Hörs sen puss!
 
 
 
 
 

Tjääna snyggningar!!

Halloj, ellen här! :) ligger i åsas säng och lyssnar på musik medans hon duschar. ikväll  blir de fest hos bella, så blir väl att börja fixa oss lite snart :) sover här inatt, så får vi se vad som händer imon. 
ne nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer, men ni får ha det bra! pusshej ♥
 
      Här kommer lite finfina bilder :)

Mot Åminne!

Godmorgon på er! Vaknade tidigt idag och gick upp med Anton och åt frukost, nybakade frallor som mamma hade varit iväg & köpt. Ska gå upp ur sängen och sen åka ut till Åminne till min bror & Emmas lägenhet. Ska städa av den innan dom kommer hem från Thailand & kolla till alla djuren. Ellen kommer till mig lite senare också och ikväll blir det partyyyyy, awesome lördag! 
 

Good night

Älsklingen ligger & snarkar bredvid mig, dags för mig att också sova. Nattinatt ♥!
 
 

Bilder från dykningen!

Här är en drakfisk/Lejonfisk/Lionfish. Om man blir stucken av den dör man!
På dom två bilderna ovanför här ser ni muränor, liknar stora ålar.
Hitta Nemo! 
Sjöstjärna!
Sjögurka! 
Stingrocka! 
Drakfisk/Lejonfisk/Lionfish! 

Friiiiiday!

Gokväll! Igår var det bilträff som jag skrev förut & blev även race. Rätt lyckat för att vara race mitt i veckan. Träffade även min fina Sara! Körde hem Sammy runt 22 & sen hem till Värnamo. Avslutade kvällen på Max med gänget & spelade X-box haha. Hade en lektion idag på morgonen, sen träffade jag Ellen och lånade hennes bil hem eftersom det regnade. Köpte med mig jordgubbar & nybakade frallor med mig hem. Somnade även en stund, sen tillbaka till skolan vid halv ett och hade idrott. Körde Sara till stationen, hem & duschade och sen hämtade båten i skolan & vi gick ner på stan & fixade lite presenter :) Gick även på stan med Evelina en sväng. Har spenderat kvällen hemma medans Anton var ute. Den tråkigaste kvällen på länge..Ser fram emot morgondagen. Pusss!  
 
 
 

Torsdag

Hallu, har Sovit och pluggat hela dagen tills kl 14. hade en lektion till halv fyra och sen hem :) lagat mat och nu är vi påväg till Gislaved på bilträff. skriver ikväll :) puss!




Time to sleep

Då va inlägget uppe om resan, tog bara några timmar att lägga upp bilderna i rätt ordning, skriva om dagarna osv haha. Ska ta & äta något och sen lägga mig och sova såå gott. Älsklingen är ute en stund men orkade inte följa med, hoppas han kommer hem snart. Så jobbigt att vara ifrån honom när vi umgåtts så mycket på senaste tiden, saknar honom så fort han inte är nära mig, så fort han stänger ytterdörren. Time to sleep ♥
 

Egypten ! ♥

2 April - 9 April
Här kan ni läsa om min & Antons resa till Egypten och även se hur många bilder som helst. Var runt 30 grader varje dag, hade som mest 34 grader. Kommer även komma upp en video som vi ska klippa ihop. För er som inte vet tog jag dykcertifikat medans vi var iväg så har dykt en hel del. Hade en helt underbar vecka tillsammans med den jag älskar mest, kunde inte blivit bättre! ♥
 
Dag 1 - Tisdag

Dag ett började med att vi hann sova en timme hemma, runt 2 tiden kom tjock, michelle & simon och hämtade oss och vi åkte ner till Malmö airport. Var där runt fem eller något helt ensamma på flygplatsen. Flyget gick vid 7 och tog ungefär 5 timmar att flyga till Hurghada, Egypten. Landade runt 13.00. Resan ner gick jättebra & fick utsikt ut mot havet på vårat hotellrum. Badade lite första dagen & åt god grillad mat på kvällen. Perfekt början på resan!
 
Utsikten från rummet!
Dag 2 - Onsdag

Brände mig redan första dagen som vi var ute i solen. Åt god mat & bara chillade vid stranden & poolen hela dagen. Gjorde ett provdyk i poolen med tuber som gick jättebra, vilken känsla! Kändes som man var i rymden och svävade, tyngdlös. Träffade även 2 andra svenska på hotellet, André & Simone, trevligt! På kvällen gick vi ut mot stan & kollade i butiker. När vi gick förbi butikerna hälsade folket på Egyptiska och vi kunde inte förstå varför haha, ALLA tyckte att Anton såg ut som en Egyptier haha lite kul faktiskt. Anton köpte med sig en parfym hem och jag ett par solglasögon. 
 
 
Dag 3 - Torsdag

Gick upp tidigt och åt frukost för att sedan åka med båten ut till havs och dyka i röda havet. Det häftigaste jag har gjort tror jag. Såg massa häftiga saker där, fullt med nemo-fiskar, gula, blåa & alla möjliga färger på fiskarna. Sjöstjärna, stingrockor, muräna, bläckfiskar, drakfiskar/lejonfisk (dödliga). Fanns även delfiner & havssköldpaddor med såg inga haha :( Gjorde 2 dyk & fick även god mat på båten.
 
 
Dag 4 - Fredag
 
Gick upp tidigt och åt frukost sen började med min dykkurs, Open Water Diver. Kollade på dykfilm i 3 timmar och pluggade lite. Bara chillade vid poolen men även hade en dykkurs i poolen där jag skulle göra lite övningar. Åt på en jättegod restaurang där våran kompis jobbade, achmed :) Åt på buffén på kvällen och sen gick ut till affärerna och köpte chips. Gottti! Spenderade kvällen nere i baren med Simone & André med goda drinkar & musikunderhållning. 
 
 
Dag 5 - Lördag

Vaknade tidigt & åkte med ut på dykbåten igen. Dök två pass & gjorde övningar i vattnet. Var nere på 18,1 meters djup, helt fantastiskt faktiskt :) Runt kl 20 mötte vi dykinstruktören Reda och tog en taxi in till stan. Satt på en bar hela kvällen meden god drink och chillade. Kom hem runt 23 och somnade direkt. Taxichaufförerna köre som galningar, var helt gaos haha. Tutade hela tiden. Trevlig kväll! 
 
 
Dag 6 - Söndag
 
Gick upp runt 9 och åt frukost med Simone & André.Låg vid havet och poolen hela dagen & stekte, skitgött. Mindre gött att fjälla över hela kroppen. Träffade Reda runt 17 och han skrev på att jag klarat certifikatet. Han sa att han hade ungefär 150elever varje år som tar första kursen och att jag var en av dom bästa, snabblärd & duktig. Känns ju inte helt fel :) Så nu får jag dyka själv utan "lärare". Somnade tidigt
 
TILL MINA BRUN. GRÖNA TRÄDET :D 
 
Dag 7 - Måndag
 
Vaknade runt 6 och somnade om till 9.30. Åt god frukost på hotellet sen ner till stranden. Anton gjorde en säkerhetskurs inom dykningen så låg vid poolen med André & Simone. Var så varmt att man svettades hela tiden. Lätt den varmaste dagen på hela veckan, 34 grader enligt prognosen. Tog en sista lunch hos våran kompis på en utan restaurangerna & det blev en pizza med mozzarellaost. Har blivit äkta tjock av all ost haha :) Avslutade sista kvällen med ett skönt bad i badkaret & sen en drink nere på captens bar med älsklingen. 
 
 
Dag 8 - Hemresa
 
Flyget gick vid 13.00. Fick gå igenom 4 säkerhetskontroller på flygplatsen eftersom det var en militärflygplats men det gick snabbt & smidigt :) Landade i Malmö vid 18.06 där mamma hämtade oss. Tog några timmar hem så va hemma runt 21.30. Drog ut och träffade lite folk de första vi gjorde haha, borta bra men hemma bäst! Nästa gång stannar vi lätt en vecka till alltså, såå himla gött! Haft en superbra resa med mitt hjärta. ♥
 
Här ovanför är det bild på Pyramiderna i Kairo från 6000 meters höjd haha :) 
 
 
 
 

Onsdag

Hallåj! Slutade tidigare idag vilket verkligen behövdes. Ska hinna plugga & lägga upp allting på bloggen från den underbara resan. Vill bara åka tillbaka, ta flyget och sticka iväg igen. Ska plugga & äta lite sen kommer ett megainlägg. Pusss!
 

Home sweet home

är hemma i Sverige nu och fryser hur mke som helst haha :( träffade precis Evelina & ska nuu träffa lite mer folk, sen är det dags att sova & upp till skolan imorgon. skriver imorgon, lägger upp bilder och allt om resan imorgon. så håll utkik! puss!




Egypten

passa på när jag har wifi. brände mig första dagen Så inte solat sen dess. sitter på ett café med dykinstruktören och älsklingen. snart hemma men eget dykcertifikat. toppen! +30 grader. pusshej! :D






Hörs om en vecka, puss!



Mot Hurghada, Egypten! <3

Gate 8B

sitter i gaten och väntar. ungefär en timme kvar tills vi lyfter. känns helt overkligt, ör lyckligast i världen.kommer bli världens bästa resa<3

saknar er redan!






Väntat & väntar...

sitter på flygplatsen och har checkat in & lämnat väskorna. har precis ätit lite och ska växla pengar nu :) tjock, Simon & Michelle är fortfarande kvar här. trötta.se




Mot Malmö

hallååå åkte precis från Värnamo mot Malmö :) är svin trött. stackars tjock som måste köra & Michelle och Simon följde med som sällskap. ska ta en macka nu sen försöka sova lite.har bara sovit en timme så rätt trött ja :(. älsklingen kom hem med en plattång till mig innan & en undervattenskamera till resan. träffade även ini & jossan innan. skriver sen puss!





Packar!





Inte på humör..

Känner mig rätt stressad & är jättesur utan anledning. Har pluggat iallafall eller orkade inte allt så skiter i det. Dags att packa & fixa resten! 
 

1 år sen - Jag älskar dig!

Godmorgon! Ville bara säga att jag älskar min prins så himla mycket. För exakt ett år sen var vi påväg hem från halmstad nu. Idag är det exakt ett år sen han kysste mig första gången. Kunde inte blivit så mycket bättre än såhär.Trots alla som försökte förstöra det fina vi byggde på, dom som fortfarande inte kan acceptera att vi är tillsammans. ;) In your face! Vi klara allt för vi är starkast tillsammans. Vi har det bäst, du & jag mot världen! ♥
 
Ska gå upp & äta frukost nu sen ska vi packa, skriva ut saker till resan, städa, plugga, osv. Har en del sakner jag ska hinna med idag & inatt drar vi till malmö airport & flyger mot Egypten 7 imorgon. Hörs mer sen. Puss! :)
 
 
 

Söndag

har inte hunnit skriva idag faktiskt, inte orkar heller haha för är aldrig hemma & bloggappen suger. började med att sova bort hela förmiddagen sen god frukost med ägg. :) sen åkte vi hem till Anton & hämtade lite shorts och sånt. han satte sig i gjorde musik & jag somnade ytterliggare en stund. duschade hos honom också & helt plötsligt va klockan 18, vet inte va hela dagen tog vägen. drog iallafall hem och åt fläskpannkaka, mums! sen nu ikväll har vi varit hos Joel & hämtat Antons nyckel som han hade tappat, träffat folk & haft roligt u stan sista kvällen innan vi åker. börjar få lite smått panik så morgondagen är full av saker vi ska hinna med. längtar snart ihjäl mig med tanke på att farmor & farfar är i Thailand sen en vecka tillbaka, & min bror & Emma landade precis i Phuket,Thailand och jag o älsklingen åker till Malmö Airport om precis ett dygn, så jävla gött! ska sova nu och ska blogga mycket mer imorgon, lovar. nattinatt puss!


lägger in alla bilder från dom senaste dagarna imorgon, tar sån tid från mobilen!