GODMORGON

Godmorgon på er! Fan vad jag är trött men snart dax för jobb. Igår kväll drog jag in till stan och träffade raffe & Anton. Vi åkte på race i Värnamo så träffade även lite folk där. Kom hem sent & bara sovit 6 timmar. Nu väntas det jobb hela dagen & efter det gym. Puss&hhhej :)

goooodniiight

Nu blir det sängen, tidigare är vanligt trots att det är lov. Imon står det jobb på schemat, sköönt som tusan! Puss&Godnatt ♥
 
 

Ingenting kan bli ogjort'

Legat i sängen hela dagen men gick upp & gjorde lax och potatismos, finns inget godare än husmanskost. Efter det tog jag ut min hund på en promenad så han fick springa av sig & leka lite, sötis! Precis kollat igenom gamla mobilbilder & hittade massa fina och dom bästa minnena som finns.
 
 
~ Tillbaka finns aldrig någon väg, allting rör sig ohjälpligt framåt ~
 
 

FREDAG

Godmorgon! Vaknade precis & ska titta på min älskade Jönssonligan haha älskar den! Vet inte vad jag ska göra idag. Kanske träffa Jonne en sväng eftersom han fyller år & jag lovar honom en present haha :) Imon blir det 7-timmars jobb, skööönt. Uppdatera mer senare, puss! 
 
 
Gratttis till dig snutten! :) 

I'M HAPPY WITH YOU HONEY


Everybody want's happiness, no one want's pain, but you can't have a rainbow without a little rain

Kom precis in, har varit ute en sväng och umgåtts med myggorna & knotten. Innan när mamma kom hem övningskörde jag till Horda, vi hälsade på min moster som opererat sig. Fikade & åt jordgubbar, mys! Har ätit minst en liter idag hahah fettt :D Finns en bild på mitt fjäll nedanför haha, äckligt! :d Så går det när man solar..Kom hem runt 21. Sitter i köket med ett glas o'boy & tända ljus, mysigt värre! Snart blir det även sängen för mig. Sov så gottt, puss! 
 
 

-

~ Be a girl with a mind, a bitch with an attitude, and a lady with class ~
 

TORSDAG

Hhhej, hade en mysig dag & kväll med världens bästa mamma igår! :) Åt kinamat & kollade på bio, myspys. Kom hem rättså sent & vaknade 11 idag. Gick upp till affären och köpte jordubbar & åt det till frukost som ni kanske ser på bilderna nedanför. Har precis pratat med raffe i 100 år typ, han verkar vara rätt uttråkad på jobbet haha. Nu ska jag fixa lite mat till mig & sen gå en runda med voffen, kommer skämma ut mig så som han ser ut. Blir nästan ledsen på riktigt haha :( Ha det kanon, puss! 
 

Vart tog min teddybjörn vägen? :(

 

FRUKOSTTIME'


MYSIG KVÄLL MED MAMMIE! ♥


M O B I L B L O G G

Hallåja :) vaknade vid 9 och somnade om till 11. Gick upp och duschade & fixade lite, bäddat rent sängen och så, mysigt! :) just nu ligger jag och lata mig och lyssna på musik. Väntar på att något kul ska hända,eller vänta på bättre tider ;) detta var ett riktigt onödigt inlägg. Skriver sen om jag har något att säga haha, puss :)

-

~Amicus verus est rara avis ~
 

AB IMO PECTORE'


Smile, and let everyone know that today, you're alot stronger than you were yesterday.

Hej på er i åskvädret! Åska är rätt mysigt faktiskt, sålänge man håller sig inomhus & inte är ensam. :) Idag har jag varit rätt duktig faktiskt, städare rummet & slängde ut allt gammal skit som jag inte ha någon nytta för. Hittade 10102020 suddi, haha endel samlar på det när dom var mindre ja! Har precis gjort lite mat som står & väntar. Fy vilket tråkigt sommarlov med detta vädret. Men det kallas väl bara svensk sommar! puss&hhhej ♥
 
 
 
 
 

You say it's too late to make it, But is it too late to try? And in our time that you wasted. All of our bridges burned down

 
 
 

Don't cry over a guy, let a guy cry over you. Cause girls give and forgive and guys get and forget.

Hej :) Har legat i soffan hela dagen & slappat. Finns ändå inget annat att göra i detta äckligt fula vädret. Har ändrat bloggen lite igen och blir aldrig nöjd men såhär få den se ut tills jag orka lägga ner tid på den igen. Vill ha lite nya sommarbilder men inte så lätt att fixa i detta vädret. Ska vara duktig och ta ut min söta valp på en promenad i regnet nu. Få se vad som händer ikväll, har ingen aning än eller om jag bara ska fortsätta slappa. Ha det bra!
 

BLACK AND WHITE'


MIDSOMMAR BILDER 2012 ♥

 

DAG 4 – DET HÄR ÅT JAG IDAG

 

Set Fire To The Rain

Godmorgon! Vaknade för en stund sen & duschade direkt. Såå skönt! Hoppade i onepiecen & gjorde frukost och slängde mig på soffan & nu blir det filmtime. Ont i magen, ryggen, huvudet & får ännu mer ont i magen när jag äter. Kul liv kan jag ju säga! Har varit rättså seg dom senaste dagarna, men mysigt att bara ligga i soffan. Snart får faktiskt sommarn ta & komma hit. Hööörs! 
 
 

GODNATT FOLKET

Hej, dålig på att uppdatera här på bloggen just nu pga att jag inte mår så bra och har inte tid, mycket som händer samtidigt. Titta på film just nu som vanligt och lär somna vilken sekund som helst. Men uppdatera mer imorgon! Godnatt & puss <3

TOY STORY 3

Hej! Ligger i soffan och gosa med min älskling! Min lilla Xantho som börjar bli stor. Idag har jag inte gjort någonting, bara sovit & kollat film. Precis gjort toast när ska krypa ner i sängen och kolla på Toy story 3. Vi hörs imon. Ha en myskväll ni med, puss :)
 

MIDSOMMMMMAR

Gooookvällens :) Sitter ute på Ellens inglasade altan & sjunger allsång & Anton som spelar gitarr, kan inte bli mysigare ;) Lägger upp mer bilder imorgon när jag orkar :) pusshej 
 
 
 
 
 

MIDSOMMARAFTON HOS BÅTEN

Hej på er! :) Precis ätit grillat & klyftpotatis hos Ellen. Kom hit runt halv sex för att jag har jobbat hela dagen till kl 17. Sen åkte jag direkt ut hit där Raffe, Anton, Basse, Evelina, Alle & Axel var :) Just nu dunkar vi musik & ha det illlgött! Ska äta efterrätt, tjocka oss med godis & chips sen & ta ett midsommardoppp i sjön. Fett mysigt kan man la säga! :D PUSSSSSS 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fin fina dagen med min fin fina båt!

Hej på er! :) Vaknade runt 10 idag & gick upp sedan direkt ut till hästarna. Plockade blommor & fixade midsommarkransar, sen gjorde iordning hästarna & tog massa fina kort :) Ni får se dom en annan dag! Efter det red vi en lång runda i det varma vädret. Det var ett tag sen sist vi satt på hästryggen, loveit! Hur underbart som helst. Kom precis hem och håller på att steka en hamburgare. Efter det ska jag iväg och bada & sen myskväll. Imorgon blir det jobb till kl 17, sedan vidare ut till Ellen med mina fina vänner. Puss :) 
 
 

PÅKÖRD HARE

God kväll! Precis hemkommen till Ellen, har varit i Värnamo hela kvällen med Anton, raffe, Ellen, Eve, asmir, basse, Alle, axel :) satt hos Anton o snackade ett bra tag & jag låg med fryst kyckling på magen som skulle svalka min bränna lite! Sen åkte vi och retades med polisen., träffade asmir och hans vän på donken. Sen tog jag och Ellen moppen hem till henne. Åkte 3,3mil såhär mitt i natten, råkade även köra på en stackars hare. Nu blir det sängen och sova gott! Puss och godnatt :)

DAG 3 - MINA FÖRÄLDRAR

Skulle egentligen skriva DAG 2 - Mina första kärlek. Men hoppar över den & tar DAG 3 istället för måste fixa lite kort till dag 2 haha. :) 
 
Jag ska skiva om min föräldrar vilket inte är det lättaste eftersom jag inte träffat min pappa på 7 år. Eller har ju sett han någonång men inte umgåtts. Min mamma heter Marie-Louise men kallas för Milo, hon är kortare än vad jag är (nej inte dvärg, haha).. Är glad över att jag har henne & att hon finns för mig och min bror när som helst, ställer upp osv. Hon är 43 år. Jag kan inte kalla henne för min mamma, hon är mer som en syster för mig. Kan bero på att jag bara haft henne nästa halva mitt liv. Hon har inte så lätt att bli arg, eller det finns ju gränser men det är bara att skratta lite så kan hon inte vara "arg" så länge till. Lätt för att skratta, precis som jag! Skratta är livet.. eller ? ;) 
 

Solen är det bästa jag vet!

Halloj igen! Har precis duschat & är bränt som en kolbit... :( Men fan va skönt det är när huden typ schteker. Har solat i 4-5 timmar så det finns ju ett resultat :D Guuuuud vad jag älskar sommmaren! Nu ska jag packa lite & ikväll åker jag ut till min Bååååt och sover där. Puss på er :) 
 
 
sa någon bränd???????????????
 

Jag klara inte av, vill inte se mer av världen.

Godmorgon mina sockertoppar haha :D Vaknade verkligen på rätt sida idag men skulle inte skada om det kunde vara sol heela dagen. Har precis ätit lite frukost & nu ska ja lägga mig i solen en stund, får ju passa på när den är framme. Igårkväll vid 23 gick jag till Mina med Xantho & hämtade Åke. Jag ska ta väl hand om han :') Här får ni en bild på en gurka haha! 
 

What goes around, comes around.

 
 

If happiness never existed

~när ingenting går som du vill och du saknar det som en gång fanns. när ska du ge upp och lägga dig på rygg utan ork. ta mig tillbaka till förut och stanna tiden. låt mig leva i en lycka~
 

TISDAG

hhhej :) Precis fixat naglarna & ätit toast, mumma! Så jobbigt att blogg.se har ändrat sin sida med hur mycket som helst. Men livet går vidare haha. Slänger in några bilder från dagen också. Idag blir det bara en mysig hemmakväll med mamma & voffen. Pussss ♥
 

SVENSK SOMMAR


DAG 1 - OM MIG

Denna punkten handlar om att berätta om sig själv, vilken jag inte alls är duktig på. För att kunna skriva om sig själv måste man också veta vem man egentligen är, vilket jag tycker är svårt ibland. Ibland vet jag inte vad jag håller på med och fråga mig själv vem jag egentligen är.

Jag skulle beskriva mig själv som en glad & flummig tjej. Jag blir 17år den 21 september detta året. Jag bor i en håla som heter Bor utanför Värnamo. Jag har inget speciellt intresse utan är helst med mina underbara vänner. Det är de som all min lediga tid går till, mina vänner! Är jag inte med mina vänner så jobbar jag, är hemma med min gosiga valp Xantho eller bara slappa. Jag älskar att hjälpa mina vänner när dom är ledsna eller ha det svårt. Att göra en tjänst åt någon annan som verkligen behöver det och något som hjälper, der gör mig glad och få min att känna mig nöjd. Jag prioritera mina vänner före mig själv, är dom glada - är jag glad. Jag är egentligen blond men har varit brunett ungefär 3 år tillbaka. Ibland ångrar jag att jag ens började färga håret men var trött på mitt hår och ville ha en förändring. Mitt humör kan även gå upp och ner mellanåt. När jag väl är glad, då är jag superglad. När jag är arg, är jag jättearg. När jag är jag ledsen, är jag jätteledsen. Jag vill inte visa mig svag för någon vilket är jättesvårt. Med åren har jag blivit mer känslig än vad som kanske syns & blir lätt ledsen. Jag försöker hålla allt inom mig och förbjuder mig själv att vara känslig men tillslut finns det inte blev plats för känslor och skit, det bubblar över. Jag är inte perfekt och jämför mig med alla andra, är inte nöjd med mig själv och önskar jag var som någon annan. Jag är mig själv & ingen ska kunna trycka ner mig. Om någon ens försöker får han/hon tillbaka. Om det är någon som inte gillar mig, bryr jag mig inte. Bara jag är med dom jag gillar så är jag glad. Mitt riktiga jag är det inte många som har sett. Eller haha, jag kan vara hur fjantig och flummig som helst och inte orka med mig själv. Jag har hört ett antal gånger "om någon hade sett dig nu skulle dom inte känna dig mer eller va med dig" haha. Jag vet att det är ironi men det kan ju faktiskt diskuteras, man lever bara en gång & varför inte göra livet roligt. Njut av livet, vem vet om du kanske dör imorgon. Lev livet som om det vore din sista dag och ta vara på alla dina närmaste som bryr sig & älska just dig för att du är du!


Everybody want's happiness, no one want's pain, but you can't have a rainbow without a little rain

Hej på er! Min morgon började inte bra kan jag säga. Kom hem sent inatt & skulle upp tidigt. Vaknade vid halv nio av att klockan ringde men råkade naturligtvis stänga av den i sömnen och jag som skulle vara i stan på möte klockan tio. Vaknade vid halv tio av att mamma kom hem och väckte mig, var bara att klä på mig & åka in till Värnamo. Fick lite information om livsmedel vilket jag redan kunde eftersom jag går Restaurang & Livsmedels programmet. Fick även reda på schemat för sommaren, blir inget lov för mig iallafall men pengarna blir goa. :) Tog bussen hem 12.15 & åt frukost. Nu ska jag redigera lite bilder, fixa lite mat & efter det fixa naglarna (som jag fortfarande inte har gjort haha.) Ha det bra så länge! ♥


DAG 1 - 30

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

SVAR PÅ KOMMENTARER

Tänkte svara på alla kommentarer jag fått, kanon ju! :) Förutom at den som kommenterat inte har något liv & skriver från massa olika namn men samma IP-adress haha. no lifer? Jag ska försöka lägga upp mer TANKAR här i bloggen & mer BILDER. Sen tänkte jag börja att göra en 30 dagar-lista och försöka få in även vänner, kärlek & familj. Har inte så många bilder från mellanstadiet faktiskt & videoinlägg tänker jag inte göra haha! Är det något som fattas får ni säga till haha :)
-

It's hard to wait around for something you know might never happen, but it's even harder to give it up when you know it's everything you want.


Start to miss something you never had

Har precis duschat & fixat rummet lite. Är helt glad eftersom midsommar är planerat också, hur awesome är inte det?! Nu hoppas vi bara på fint väder med :d Ska gosa ner mig i soffan med min älskling som luktar kobajs & titta på film. Ska upp tidigt imorgon & in till Värnamo på möte, på jobbet. Ha en mysig kväll ni också! Puss ♥


Förslag - JA tack!

Tycker att bloggen börja bli riktigt tråkig! Vet inte vad jag ska skriva om. Så nu är det upp till er som läser dethär att skriva vad ni tycker och vad ni vill läsa här i bloggen.. annars blir det nog en bloggpaus :) Kommentera!


Never regret anything, beacuse at one time it was exactly what you wanted

Äääntligen är solen framme lite & skapar lite sommarkänsla. Idag blir en göra allt-dag. Har precis varit ute & tagit in lite rabarber så jag kan baka rabarberpaj, gooottti! :) Efter det ska jag gå en runda med Xantho, rensa garderoben, städa mitt rum, duscha & raka benen, fixa min naglar som jag sagt att jag ska göra i flera dagar nu men har inte gjort det haha. Hade tänkt att gå ut & ta lite kort också, en fotorunda men få se vad jag hinner med. Och ikväll blir det nog in en runda till Värnamo som vanligt ;) Puss så länge!
-

Cause If one day you wake up and find that you're missing me. And your heart starts to wonder where on this earth I could be

Godmorgon finisar!vaknade för en stund sen och åt lite frukost. Just nu ligger jag ute i solstolen och schteeker och läser en bok. Love life! Uppdatera mer senare, pusssss :)

-


Wheresoever you go, go with all your heart.

go'kväll på er! ligger på mitt golv just nu & har försökt att fixa bloggen lite, men blir aldrig nöjd så få se vad jag ska hitta på :) ska försöka sova lite så jag orkar morgondagen & inte sova bort hela dagen. puss & godnatt ♥

S T U D E N T - 2 O 1 2


kvällsmys med mammie!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ♥

-
j a g ä l s k a r e r

music only makes me strongeR

hej :) haft en riktigt lyckad & mysig helg. igår kom Ellen till mig runt 20 & vi åkte in till stan. åkte hem till Basse och träffade han & Evelina. vid 21 åkte jag & Ellen till Anton där Raffe var. vi tog bilarna och åkte en runda i stan och helt plötsligt från ingenstans kom ett skyfall. åkte hem till Raffe där jag, Ellen, Raffe & Anton kollade på 21 jump street. idag är det söndag & söndagar är likadana. när jag vaknade efter att ha sovit superdupersuper gott inatt kollade jag på filmen SALT. mysigt värre :) PUSSS!




FUCK THE WORLD


LÖRDAG

hej! tänkte lägga in lite bilder från studenten men min mobil vill inte kopplas ihop med datan så ni får bilderna när det har fixat sig! kom hem runt halv fyra innan och jag har inte gjort någonting tills nu. hade tänkt att fixa mina naglar men ha ännu inte gjort det haha. hörs sen!
-

S T U D E N T

HEJ, precis hemma från en dag full av studentfirande. började med att jag åkte med Ellen in & träffade Matte. v i gick till Raffe som gick ut 3:an & firade honom lite. sen drog vi och kollade på när alla studenter åkte traktor & lasbil :) efter att vi varit i stan kom mamma och hämtade mig och vi åkte vidare ut till Hånger, till Emma som tog studenten. åt, kollade på presentöppning & hade mysigt :) nu blir det ut med mina fina vänner! puss ♥

15 JUNI

halloj! igår var jag & ellen på jonnes student :) efter det åkte vi hem till raffe, vidare ut med anton och fixade bilen. åkte till gislaved & var nästan hela kvällen i forsheda hos butte. köpte pizza & hade mys! jag & ellen åkte tillbaka till värnamo vid halv tolv & träffade jonne, simon, philip, felicia & många andra. träffade anton & raffe vid 1 igen i stan när dom äntligen var klara. tog hur lång tid som helst haha :( sov riktigt länge idag & ska snart göra frukost. vet inte om jag kan komma in på figys student eller inte, men det märker vi! pusshej ♥
-

14 juni!


ÖSTBO STUDENT

godmorgon! riktigt skönt att sova hur länge som helst idag och veta att dom andra är i skolan. har myst med min gosebjörn hela morgonen nu, lilla xantho♥. ska äta frukost, duscha & göra mig i ordning innan Ellen kommer hit. vi ska in till Östbos Student och kolla på Jonne :) uppdatera mer senare! PUSS

BALEN FIGY 2012

hej, just nu har jag sommarlov & det tacka jag inte nej till precis! :) slutade vid halv ett & gick på stan en sväng. hittade ett linne & dekoration till naglarna som jag ska försöka fixa imon. stannade kvar i stan & träffade evelina och kollade på balen. träffade även matte & mio men även anton bland folket haha. efter balen gick vi till sten stures där paul, haglund & linus var och snackade lite med dom. blir hästar som ett stort russin? haha dör! hemma efter en kalasdag med fina människor! imorgon ska jag sova exakt hur länge jag vill. lycklig tjej! PUSS :)
-
andreas :)
hanna & simon :)
marielle & åkersson :)
fanny & simon :)
malle & raffe :)
robert :)

kvällsmys med min gosebjörn!

är hemma efter några timmar på jobbet. det var rätt lugnt idag med allting lika roligt! har precis duschat och hoppat i min onepiece. storlek 150-160..jag skäms haha. men mysig är den, det kan ni ger er på ;) nu blir med mys med min lilla fina voffsing som börjar bli stor. han ser väldigt mycket större ut på bilen än va han är, absolut inte så stor! inte än iallafall :) imorgon börjar sommarlovet! puss & sov gott ♥
-

S Ö D E R'


SUPERGLAD CHEYY

hhej! dagen började bra med att träffa anton & söder :) glad tjej! sen kom lilla raffifi också. började klockan 10 idag så fick lite sovmorgon. hade först engelska & blev godkänd på nationella, riktigt skönt & ännu gladare tjej. sen idrott & sist naturkunskap. kom med den tidiga bussen hem. ska fixa lite mat nu & ikväll blir det jobb. hoppas ni haft en bra dag, för det har jag! pusss ♥
-

BILDER FRÅN IGÅR


DRA ÅT S K O G E N.

precis hemma från en kväll i värnamo. är riktigt trött, ledsen & allt dåligt som finns. vill bara sova och vakna om 3 år eller något! är riktigt trött på allting nu. ge mig lov nuuuu! träffade min finaste evelina i värnamo med, tur att jag har dig säger jag bara! ska gå & lägga mig nu och sova bort dom sista dagarna i skolan! bilderna får ni imon! godnatt

MÅNDAG

hej! gick upp tidigt idag så jag fixade lite med tårtan & allt jag skulle ha med mig. i skolan städade vi bara köket & överraskade chrille med en tårta! han blev jätteglad & tyckte vi var söta :') slutade vid 14 & avslutades med tårta, mysigt! efter det följde ja med ellen på stan en runda & mötte även bellis. sen träffade basse & evelina. nu blir det lite plugg & sen in till stan en sväng till! lägger upp bilder & skriver mer sedan! pusss ♥
-

-


JORDGUBBSTÅRTA PÅ G!

-
-

SÖNDAG

hhej på er! igår kväll orkade jag först inte åka in till stan så jag gosade ner mig i sängen & kollade på film istället, kollade på dumma mig. riktigt söt film haha! :) sen in till stan en sväng och träffade raffe, anton, petar, butte, axel, alle, tommy, adam, issa, sara & felicia. vaknade sent i morse & bara tagit det lugnt idag. städat & pluggat lite. har precis slängt ihop en tårtbottnen som vi ska ha imon till våran lärare som slutar. tråkigt att det alltid är den bästa som ska sluta. så han är värd en stor fet jordgubbstårta :) ska åka in en runda till stan nu och fixa massa färska bär. sedan vidare hem och hoppa i den nya onepiecen & kolla på film! tack för helgen ♥

GRILLNING PÅ G

-
-

SHOPPING MED MAMMI

haft en mysig dag med mammi i Gällstad. hitta endel mysiga kläder så det var värt det! ska ut & gå en sväng med min voffsing. sedan grilla med mamma & glenn. och ikväll vidare till stan en runda. ha en mysig lördag! puss

LAGER 157

Godmorgon :) igår hade jag en myskväll med jonnesnutten, fjanton & raffifi. satt hemma hos anton & gjorde början till en låt hahah,dissan. sen åkte runt lite här & var. kom hem runt 1 och vaknade redan kl 8 i morse. nu bär det av mot gällstad till LAGER 157 med mammi! hörs sennnn :*


U N D E R B A R A F R E D A G

hhej! vilken underbar dag, det finns inga ord att förklara med :D vi åkte mot jönköping klockan 8 från åkanten. som jag skrev igår så skulle vi på "mini klassresa". vi åkte till Ödestugu flygfält där Jorma hade flygplan :) det började med att vi satte på oss en fallskärm sedan satte oss i planet. ni kommer få se någon bild här nedanför men fler finns på facebook. det läskigaste var påvägen upp i luften eftersom ett annan flygplan med motor boxerade upp oss. sedan bara svävade vi där uppe, steg upp till 800m höjd, gjorde 2 loopingar & fick till och med flyga själv. Jorma släppte allting och jag flög alldeles själv. det var verkligen en upplevelse & det bästa jag har gjort i mitt liv. ni anar inte hur roligt & underbart det var där uppe. var i luften och flög i 30 min ungefär, awesome! tycker lite synd om sara som mådde illa och fick åka ner efter 15 min. lätt att jag ska lära mig att flyga alltså! :') efter alla hade flugit grillade vi kyckling & korv och hade jättemysigt tillsammans. en dag man aldrig glömmer! ♥
-

YOU ARE MY ★

hej på er! skolan gick rättså snabbt idag & jag slutade vid halv fyra. har legat i onepiecen hela dagen & bara fixat massa saker på datan och tröstätit choklad haha. gottti :) så nu är äntligen alla bilderna klara! ska göra lite toast nu och slänga mig i soffan. imorgon väntar en spännande dag. ska flyga för första gången i hela mitt liv och inte vilket flygplan som helst utan segelflyg. så imorgon kl 8 åker vi mot jönköping någonstans där min serveringslärare bor och har flygplan. ska bli riktigt spännande! Pusss ♥
-


DON'T CHASE AFTER ANYONE WHO WANTS TO LEAVE YOU, IF THEY WANT TO WALK OUT OF YOUR LIFE, HOLD THE DOOR OPEN FOR THEM.


S K I T D A G

godmorgon! hela min dag är förstörd och jag kommer få mitt första F. i nationellt dessutom :) har haft nationellt hela morgonen i engelska och det gick skit, hur svårt som helst. nu är det dax för gympa i regnet. snart har denna dagen med gått. himla skit dag! ha de gött hejjjjjjjjjjjj

6 JUNI - S V E R I G E ♥


JOBBDAG

hhej! har inte haft tid att skriva så får slänga upp ett inlägg nu innan jag ska sova. igår slutade jag vid halv fyra och efter det hämtade evelina mig på moppen utanför skolan :) åkte hem till henne & chillade. sedan vidare ut på mopparna med matilda och träffade robin, basse, alle & axel. åkte runt överallt och ingenstans. träffade även lite annat folk och hade en mysig kväll/natt med evelina, matilda, basse, alle, axel, raffe, fellan, sara, anton, butte, gogo, petar, robin osv :) kvällen avslutades hemma hos basse med gitarren & sång. ni är underbara! idag är det ju faktiskt Sveriges Nationaldag! började jobba vid 12.30 & slutade 20.00. är riktigt trött och har inte haft en enda lugn stund idag. jobbar ju i kaffestugan i apladagen & det är ju stort firande där så folk hela tiden & överallt, men roligt är det! kom hem och duschade, gjorde toast, inlämning & nu blir det dax för sängen så jag får lite sömn i mig och förhoppningsvis inte somnar på mitt nationella i engelska imorgon. godnatt ♥







spegeltur med båten :')

TJÄNA! sitter i skolan och har engelska med bååååten :D fan man kan ju inget än att skratta åt livet just nu, awesome alltså! skratta bort tiden är ju det bästa som finns. dagen började bra och fick reda på franska nationella, gick bättre än vad jag trodde, underbart! :D nu ska jag och mitt lilla segel segla vidare till himlen och ha det bra. livet är bra! :D ha det göttt tack hejjj ♥
-

YOUR LOVE MADE ME BLIND

har pluggar hela eftermiddagen och jag är fortfarande inte klart. jag orkar inte mer & mitt huvud är helt slut. men snart är det över & det är sommarlov. kommer bli awesome! :) dagen har bestått av massa teori, lämnat pengar på banken, dött & skratt osv. :) och nu hände det väldigt mycket på kort tid. åt helvete med denna dagen! PUSS
-

IT'S MONDAY

Godmorgon! är på åkanten hela dagen idag :) har precis ätit nybakade frallor & innan det haft prov. Så nu är jag mätt & go igen! SItter och pratar med min bästa evelina, du är bäst tjejen! Pusss ♥
-

Live the life you love and love the life you live


MYCKET BRA KVÄLL & HELG!

Igår åkte vi till Smålandsstenar på race. Det slutade med att racet blev i Värnamo istället. Träffade massa trevliga människor och hade jättemysigt. Har inte haft ork att plugga ännu så nu blir det ett måste om jag ska klara det imorgon haha. Hoppas ni haft det så bra som jag! :)
-


SÖNDAG

Gogmorgon på er! Idag ska jag bara ta det lugnt. Haft fullt upp hela helgen känns det som men nu vet ni att jag lever iallafall :) Ska gosa ner mig i soffan & kolla på film i min onepiece. Lite senare blir det att plugga, söndagar suger. Hoppas ni haft en bra helg som jag! ♥
-

RACE I SMÅLANDSSTENAR'

Hej på er!:) har precis slutat jobbet, jobbade 7 timmar. Idag var det faktiskt riktigt kul :) efter jobbet kom raffe & hämtade mig, vi drog hem till Anton & jag duschade. Just nu håller raffe på att laga mat & Anton spelar in musik haha :) efter att dom ätit drar vi till Smålandstenar på streetrace. Ha en bra kväll, puss :d <3 

GIVE ME SUMMER NOW'

-
-

FREDAGSKVÄLL

denna fredagen ser verkligen inte ut som den brukar. kan bero på att folk förändras och att det regnar. har precis gjort nudelwook till mig själv & ska vara duktig ikväll. plugga, göra 2 inlämningar, städa & plocka i ordning på mitt rum, duscha, hoppa ner i onepiecen & kolla på film. ska även sova tidigt ikväll eftersom jag ska jobba imorgon. kanske inte uppdatera så ofta nu i helgen eftersom min mobil är på lagning så har en gammal hederlig knapptelefon så länge :) & det är inte så lätt att blogga via den men vi får se! man kan ju inget annat än att sakna den tiden som var förut, tittat igenom hela mitt gamla minneskort nu. jag saknar dig, min bästa kompis som jag en gång hade. det var då, nu är nu. det var ändå den bästa tiden. ha en bra fredag! ♥


SOMETIMES YOU HAVE TO STAND ALONE TO PROVE THAT YOU CAN STILL STAND.

tja! idag tog jag sovmorgon till halv 10. vi gör ändå ingenting på mattelektionerna så det var riktigt sköönt. slutade vid 12.15 & åt på åkanten. var tvungen att vänta på tåget så gick en sväng på stan med sara. det var 4 polisbussar och en polisbil i storgatsbacken haha. träffade även raffe en stund som var snäll och väntade på tåget med mig :) när jag kom hem skulle jag plugga lite men det slutade med att jag somnade i sängen & orkar inte gå upp, är såå trött! får se vad kvällen har att bjuda på, puss! ♥