-

Låt inte det som hänt tidigare tynga ner dig. Allt som hänt fram till nu är historia.
Det finns inte längre, annat än i dina tankar. Varje gång du tänker på något negativt som
händer, utsätter du dig och din kropp för upplevelsen igen, eftersom din hjärna inte kan
skilja på det som hänt 'på riktigt' och det som du 'bara tänker'. Du ökar alltså mängden
negativitet i din kropp, vilket i längden kan påverka både din hälsa och ditt liv. Tillåt
dig att släppa, förlåta om det behövs och sedan gå vidare! Du har inget att vinna på
att älta eller fastna i gamla saker. Ditt liv är här och nu och varje dag är ny. Varje 
morgon har du möjlihet att börja om, varje morgon kan du ta beslutet att göra det bästa
av den här dagen. Unna dig det! Ingen mer än du förlorar på att du ältar det som 
redan är över. Släpp och gå vidare, lättare och gladare.
 
Luckiest girl on the planet. Stronger than before. 
What doesn't kill you makes you stronger.
 
 
 
 

FOTO

hhej! spenderat min dag ute hos farmor & farfar. fikade och hade mysigt som vanligt♥! efter det passade jag på att ta lite fina kort när jag hade både kameran och stativ med mig. kanske slänger upp några bilder senare om jag orkar, annars kommer dom lite allt eftersom. planerna blev lite ändrade så åkte direkt hem sen. har precis lagat mat till älsklingen & mamma. och nu har jag slängt mig i soffan framför halv åtta hos mig. höööörs sen :)
 
 
 

JUST NU!




godnatt!




patetiska människor alltså.

Hur orkar endel folk leva med sig själv ? Hur orkar folk kommentera min blogg med elaka
Kommentaren för att dom själva ska få bättre? Är det så världen ser ut nu för tiden. Och den som skrev till mig något i stil med ' du har ju iallafall en vän' hellre har jag ärligt en äkta vän än tusen falska som du. :) och det är ju i princip samma ip adress till alla kommentare så man börjar ju undra om vissa verkligen inte ha något liv. Och det är sådana som ni som gör mig så stark, försöker trycka ner mig och tror jag ska deppa för det haha but i don't give a fuck. Jag är lycklig med mina vänner och alla runt omkring och min pojkvän. Bara för ni har ett dålig liv och är avundsjuka på något som ni inte har behöver ni inte ta ut det på alla andra. Finns andra sätt ni kan söka hjälp på. Ville bara säga att jag är stolt över den jag är. Skaffa dig ett eget liv istället för att lägga dig i alla andras. Att det ens finns sådana som vill få andra och må dåligt och trycka ner dom för att komma till en 'högre' nivå. Ni borde skämmas. I'm HAPPY without you!!! :)







YOU'RE MY STAR BABE

legat och slappat i soffan hela dage och fixat med min nya blogg. men fick ett ryck och tog på mig joggingskorna och gick en powerwalk med mamma & voffen, så himla skönt väder ute alltså :) tänkte hoppa in i duschen & fräsha till mig lite med ansiktsmask, hårinpackning, och sånt härligt! väntar på mitt hjärta ska komma hem så vi kan äta lite, få se vad kvällen erbjuder. skriver mer senare! 
 
 
 

Godmorgon

godmorgon fina läsare :)! sitter i soffan och precis gjort toast till frulle.
tänkta fixa med den andra bloggen så när det är klar byter jag till den. 
få se om denna lever vidare eller hur det blir :) skriver mer senare iallafall!
pussss
 
 
 

Grattis på födelsedagen fina mamma ♥




TURKIET

Ett år sen idaaag, löööve! 
 
 
 
 

du är himlen för mig varje dag

hallloj :)! världens bästa mamma fyller år idag så måste ju lyxa till det lite.
gjorde hallon- och citronglass innan och även creme brulé som vi ska äta snart,
precis tryckt i oss massa god mat som jag lagat, bland annat pressad potatis,
rimmad ångad lax med sparris inlindade i bacon och pesto, riktigt gott! 
skriver mer senare för nu är det dags att öppna paketen, puss :) 
 
 
 
 

TISDAG

godmorgon på er! vaknade precis och ligger kvar i sängen, ska snart gå upp och fixa gofrulle :) sovit riktigt gott inatt, mys. stackars Sverige där Simone blåste och förstörde som mest haha:( ska upp nu iallafall. Puss!






MYSIGASTE PÅ LÄNGE

fybubblan så mysigt alltså, stormen är inte så fel ändå. bara krypa ner och mysa hela kvällen är precis vad jag gjort och ska fortsätta med. längesen jag sov i min säng men inatt blir de äntligen att sova hos mamma. ligger och myser med min saknade vovve medans hjärtat duschar. shit vilken mysig kväll ändå :d godnatt på er. sov så himla gott för det ska jag!





Mys i stormen!




RAIN AND COZY


ligger i soffan och myser med tända ljus, gosiga filtar plus täcke medans regnet piskar och slår mot fönstret. helt sjukt hur det blåser ute, tur jag har min älsklings famn att sova i och som är trygg. ska göra mig en toast och fortsätta mysa. måste säga att de är rätt mysigt ändå hihi :) men bäst att hålla sig inne eftersom dom varnat för orkanvarning? lite läskigt. skriver mer senare om jag orkar, puss!

höstlov

godmorgon. somnade runt 5 och vaknade runt 6 men lyckades somna om ett tag till. har precis ätit lite frulle blev potatismos med kyckling och mangoraja. ska hoppa in i duschen sen dra jag & Mina hem till mamma och tar bilen hehe. hörs mer sen. saknar mitt hjärta!




BUT IF YOU NEVER TRY YOU'LL NEVER KNOW

 
 

my sunshine!<3

kan fortfarande inte sova, känner mig som en elvisp. inte så konstigt när regnet bara öser ner utanför plus Mina och ännu snarkar. :( aja får väl räkna får eller något..kommer vara död imorgon.



uuuuups hahahaha

haha vaknade nu! somnade efter vi ätit, glömt köra hem Mina till Bor och deckare här i sängen. så både Anton o Mina ligger och snarkar medans det typ är storm ute. stackars Älsklingen som ska upp vid sju imorgon. få se när jag vaknar, om jag ens vaknar haha ska sova vidare nu iallafall. godnatt!




sometimes you gotta fall before you fly'

ligger i soffan och kollar på solsidan:) ville bara säga jag har världens finaste och bästaste vän och pojkvän. Alla måste misslyckas för att lyckas, och alla gör misstag men lär sig därefter:). vilket är helt underbart just nu, utan all skit hade inte allt detta varit så bra som de faktiskt är. allt är underbart! mina två fina hemmafruar diskar och lagar mat just nu hihi alla borde ha hemmafru :D ska äta lite om en stund, blir klyftpotatis med kyckling. efter det drar vi nog ut, tror vi skulle träffa gogo och Sandra en runda. puss så länge!




-


don't worry about those who talk behind your back, they're behind you for a reason.

bästa!

hänger med mina pluttisar och ha mys som vanligt. ska dra och handla och laga söndagsmysmat. kanongo söndag:)!






-

Everyday is a second chance.
 
 

Oct. 27, 2013

godmorgon! sitter hemma hos mamma just nu. vaknade runt 9 och hade en jättemysig morgon plus sovmorgon med mitt hjärta. körde honom till jobbet vid 12, sen direkt hem till mamma. precis när jag kommit innanför dörren skrev Fanny, så körde henne till hennes bil. sitter i soffan och kollar på fearfactor, sjukt program och så vidrigt haha! blir en myssöndag framför tvn i onepiecen. längtar redan efter mitt hjärta<3




ÄLSKLING <3

inte haft tid att blogga på hela dagen eftersom jag jobbat. slutade vid 23, fick sluta tidigt vilket va rätt gött :) kom hem och duschade bara, sen nu glo jag Älsklingen, coffe och en till kille på film här hemma. somnar väl snart antar jag, rätt sliten efter 9 timmar på jobbet med ett sällskap på 160Pers och ett på 140. finns lite att göra då så att säga haha :) kommer bli riktigt skönt att sova inatt eftersomt klockan kommer att bli 2, 2 gånger. när klockan är 1.59 och ska slå över så blir den 1 igen vilket betyder 1 timme mer sömn, gosigt! är ledig imorgon vilket kommer bli så himla gött. tackade nej till jobb för måste få sova någon dag, eller får ju visst göra de en vecka framåt nu med tanke på höstlovet :) ska mysa ner mig i älsklingens famn nu iallafall. puss och godnatt!






lördag!

godmorgon! är fett trött alltså. kom hem runt halv ett igår. väntar på mamma just nu sen blir det jobb till 22. ha en bra lördag!





JÖNKÖPING

halloj! Sitter i bilen vid skrevet och lyssna på musik. Bara massa tråkiga folk här, som alltid. Ska nog hem snart. Vart på Ikea innan med mitt hjärta sen bjöd han på mat, godaste!! Kom hem runt 21 eller något haha vet inte riktigt. Imorgon blir det jobb iallafall vilket är gött. Sen bara umgås med min goseprins resten av helgen och veckan. världens finaste<3 ska hem alldeles strax och sova, börjar bli riktigt trött :( redan alltså, klockan är inte ens elva en fredag liksom haha. Hämtade precis Anton o ska ut nu och hääva med henko tror ja :) puss hej!






FRIDAAY

godmorgon! hade mysmorgon som alltid och tog bilen till skolan. hade vinprovning och åt frulle typ. släppte av Sara vid hennes buss och sen åkte hem vid 11. kröp ner bredvid Älsklingen som fortfarande låg och slöade i sängen. precis ätit lite pasta och ska städa lite. sen blir det åka till Växjö eller Jönköping. inte bestämt riktigt ännu men lutar mest åt Ikea, a6 och bio ;) ska glo klart på tv innan vi rycker upp oss. ska förmodligen byta blogg också, där endast dom som ber om att få läsa kommer att komma åt den. så slipper man alla onödiga kommentarer från folk som inte kan gå vidare i livet :) ska även börja träna igen så bloggen kommer handla mycket om träning. blir nog bra! har så himla mycket att se fram emot. allt kommer verkligen bli toppen!! puss :D








NIGHT

jag är så himla glad. allt är bara bra.
godnatt och sov så gott.
puss!
 
 
 
 
 

O L D

hittade massa bilder från gamla lägenheten, alltså början av 2012 och framåt! 
precis när jag och anton börjat umgås som vänner och mer än så. 
de va en rätt knasig tid haha med kul hade vi alltid. mys! 
jag älskar dig ♥
 
 
 

NOT BEING ABLE TO FALL ASLEEP BECAUSE YOU'RE CONSTANTLY THINKING ABOUT THE PAST, PRESENT, AND FUTURE

hhej. idag har varit en bra dag och kvällen kan inte bli bättre än såhät :) var på sjuhuset i morse och det tog 3 minuter så åkte till skolan direkt efter! gjorde frozen cirtonyoghurt, hallonsås & chokladgaller plus lite paj och sånt mumsigt. åkte hem till anton och lämnade nyckel runt 14 och pussades lite. slutade runt halv fyra eller något och körde sara till stationen, sen hem till mamma och hämtade upp henne så hon kunde ta bilen. passade på att hämta ut mitt körkort också, fulaste ever alltså haha! sovit hela kvällen då älsklingen varit i studion med koshi från falkis :) fixade mat tills han kom hem duschade och ligger nerbäddad i sängen nu och ska plugga lite. en riktigt bra myskväll♥!
 
 
 

HAPPY!




godmorgon♡

vaknade för 10minuter sen. ska hoppa in i duschen och sen till sjukhuset, efter de vidare till skolan och idag är jag i restaurangen. kommer bli roligt. saknar dig prins så himla mycket. ha en bra torsdag!




<3




home

hemma från götet nu efter att kört hem mate och Sophie och förbi donken. imorgon kl 8 blir de bort till sjukhuset. godnatt och sov så gott!







Götet

påväg hem från Göteborg äntligen. körde upp hit och spöregnade fick köra som en snigel för man såg inget. men va himla mysigt för Anton låg och sov på mig hela vägen typ. bästa :) ska sova nu hihi är trött och ont i huvudet. snacka om att man blev sugen att dra utomlands när vi väntade utanför Landvetter. snart blir det att dra till värmare breddgrader förhoppningsvis. skriver när vi är hemma om jag orkar. puss!







WEDNESDAY

hade en bra dag i skolan. slutade runt 15 så mamma hämtade mig. tar bilen till Anton sen ikväll och när han slutar drar vi till Göteborg :) hörs mer sen!




EGYPTEN

åååh vad jag vill tillbaka till Egypten, det var verkligen de bästa av allt. så himla mysigt. han som lärde mig dyka blev vi jättebra vän med så han skriver emellanåt och nu ringde han och ville vi skulle komma ner. så gullig :') känner att framtiden rullar på bättre än förväntat. allt ser verkligen jävligt bra ut. efter studenten och allt, så lycklig!!!






LASAGNE 10 POÄNG :*




#happylife

halloj! väntar på tvätten ska bli klar :) älsklingen lagar lasagne till mig medans jag myser i sängen, bästa! duschade innan och drog hem till mamma där mormor var :) mys! hämtade sen Anton så jobbet och handlade påvägen hem. ska äta lite sen ut en runda tror jag. kommer bli en myskväll iallafall :) saknat min skrutt megamest idag alltså. love you! hörs senare :*




TISDAG

precis slängt i en maskin med tvätt nere i källaren. har jobbat idag på Kvantum, själv i varmköket, gick super! slutade vid 15, handlade lite, gick till Elgiganten och tog bilen från Anton och åkte hem mohaha. får väl hämta honom sen eller nåt :) inte speciellt kul att jag lagat mat och diskat hela dagen sen nu är det ett måste här hemma. men ska överraska Älsklingen lite iallafall :) om inte han hinner läsa detta innan han kommer hem haha hoppas inte hihi :) ska ligga här i sängen en stund till sen rycka upp mig. puss!




FRULLETIME PÅ JOBBET!




NATTI

kom hem för en stund sen. tänkte bara säga godnatt här en snabbis. somnade för en stund sen och vaknade nu av att min Anton lyfte upp mig i sängen och bäddade ner mig. ska äta en varm macka innan jag somnar igen. tur man har bästa älsklingen i världen. puss!





TIDSFÖRDRIV!

UTSEENDE:
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: gröna
Längd: 158 cm
Skostorlek: 36
Ålder: 18 år

KÄRLEK:
Har du en kille/tjej just nu?: ja ❤️
Gillar du någon?: klart
Vem? min Anton
Har du haft många förhållanden? det kan jag inte påstå.
Vad har du på dig nu?: tights, gosetröja och mysigare uggsen

VEM:
Vem är i rummet med dig?: Anton och Sofie i bilen :)
Vem fick du senast sms av?: Anton
Vad stog de i det smset?: Klar nu älskling♥♥♥♥♥♥♥
Vem tänker du på nu?: min tvilling, puffen!
Vem ringde dig senast?: Ellen
Vems hus var du senast i?: Mitt
Vem önskar du var med dig nu?: ellu!
Vem i din skola går dig mest på nerverna?: nobodyy

VAR:
Var går du i skolan?: Figy
Var är din telefon?: I min hand
Var är din mamma?: Hemma
Var sover du?: I sängen

VAD:
Vad åt du senast?: Knäckebröd
Vad drack du senast?: Julmust
Vad gillar du mest med skolan?: Att klassen är som en stor familj och att vi har så jävla roligt, varje dag!
Vad handlar du mest?: Mat tror jag haha


HAR DU NÅGONSIN:
Sovit i en annan säng?: Jajjemen
Kört över hastighetsgränsen?: Ja
Målat om ditt rum?: ja men inte nyligen
Dansat framför en spegel?: Haha, ja.
Stulit pengar från en kompis?: nej
Varit i slagsmål?: tror inte det.
Haft känslor för någon som inte känt detsamma?: tror det
Älskar du någon nu?: klart jag gör det
Saknar du någon?: Ja

GÖTEBORG.

Hej på er! haft praktik idag så en chill dag och imorgon blir det jobb på Kvantum eftersom jag är ledig från skolan, gött med massa jobb nu framöver, dock på 3 olika ställen men ingen klagar över massa jobb, illgött! :) drog hem till mamma när jag slutade runt 15. duschade och fixade mig lite sen nu sitter vi fast i en bilkö påvä. ska hämta upp någon i Gislaved påvägen sen vidare till Göteborg och köra 2 stycken från Elgiganten. passa på att blogga nu för jag ska köra hem sen. hörs senare!





Oct. 21, 2013

I don't give a fuck, cause I'm happy without you! :)




min prinsessa ♥

nu ska jag krypa ner med mitt hjärta och sova så gott som man bara kan. godnatt alla fina människor och dra åt helvete alla fula,,falska och äcklig människor:) // Anton



SÖNDAG

precis myst ner mig i sängen under massa gosiga täcken och filtar, mys:)! jobbat hela dagen så kommer somna gott ikväll, inte fått någon sovmorgon på hela helgen. sparar den till tisdag haha. ligger och kollar på spårlöst, bästa! mitt hjärta hämtade mig efter jobbet och vi åt hos honom, sen tog jag bilen till Bor och hämtade upp Evelina. svängde förbi studion också och fyllde på energin med lite pussar. mitt hjärta kom precis hem så nu blir de mys. puss!




stars can't shine without darkness




Att gå sönder och sen lappa ihop sig själv är ändå ganska fantastiskt. Att man kan hela sitt hjärta med bara tankekraft. Tack för att ni var idioter, tack för att ni är idioter. I slutändan är jag nog den enda som vann på det.

LUNCH PÅ JOBBET!




REETAAARD!

halloj! haft en himla bra helg hittills :) igår blev de myskväll med min pojke, blev kinamat så gott. drog sedan till Adam och Emma där lite folk var, mys! jobbat idag 9-16.30 så hämtade mitt hjärta mig. drog sedan till Coop där vi mötte Emma & Adam plus handlade lite gott för kvällen :) haft tacosmys hemma hos Anton och kollade film som jag och Emma hyrde, haha men för en gångs skull somnade jag inte utan Emma och Anton däckade ist. drog sen ut en sväng och kört hela kvällen. kan inget annat än att le åt Alla falska människor som spela vara min vän haha så kul och patetiska. att skratta är fan livet, skratta folk rakt upp i ansiktet, love it! :') ska nanna kudden nu och ha en gosig sovande pojke i min famn. nattinatt retaaards :)















ITS FRIDAY BABY

hallåja! började dagen men världens bästa morgon, mysigaste på länge :) drog till skolan och hade vinprovning som vanligt haha denna gången röda viner, smakar skit! slutade vid 11 och tog bilen, hämtade upp mamma och körde ut till farmor och farfar, bästa! :) åt middag och tjötade lite, sen åkte till Vandalorum en sväng och pratade med Lena lite eftersom jag ska jobba själv i köket hela helgen, kommer nog gå bra. ligger i sängen och chillar. vänta på min älskling :)kommer bli en toppen kväll skriver mer senare puss!



haha va roligt att någon har roligt och kommentera random kommentarer här på bloggen. ägd bara för jag fick körkort, eller? KUNG!


MYSDAG MED MINA!

precis inne och duschat. kört hela kvällen haha as trött i benen. började med att överraska mina vid skolan vid halv fyra. sen körde vi Evelina till basse runt halv sex. drog ut till Åminne till min bror en runda också :)! hämtade sen upp Anton och köpte pizza, lyxigt. imorgon blir de att åka ut till Farmor och farfar på middag, orkade inte göra de ikväll. träffade även Fanny, klot och lite folk vid Coop innan. ska sova nu iallafall. hoppas ni haft en bra dag, det har verkligen jag. kung!!


trots vägen är lång, smal och krokig vet jag att där framme någonstans finns en bra framtid. allt kommer fixa sig. ingenting är omöjligt, de omöjliga tar bara lite längre tid. <3



WOOOOHOOOO!!

halloj! som ni ser har även jag klarat körkortet idag, asgött! :D allt gick utmärkt! hämtade Mina direkt efter tid halv 4. vänta på anton nu sen ut till farmor och farfar. puss!:d




KÖRKORT!!!





Torsdagsmys!




TORSDAG

godmorgon! ligger i sängen som en elvisp, kan inte ligga still. ska upp nu äta frulle, hoppa in i duschen och sen fixa mig. skriver mer sen ;)!




Godnatt

sov innan så gött! pluggat tills nu och nu ska jag hålla om min prins så han somnar gott. hörs mer imorgon. puss!





onsdag

kom hem för en stund sen och ligger i sängen. är hur trött som helst, somnade sent och var tvungen gå upp tidigt och ha körlektion vid 7.40. efter det drog jag vill skolan, åt frulle och denna dagen har varit så lugn vilket suger riktigt mke haha. allt är tråkigt, allt suger verkligen känns det som. dessutom blir man helt depp av vädret. plus måste hitta något jag kan göra på fritiden som är roligt. ska fortsätta ligga här och slappa, vet att jag kommer somna haha så jävla gött, livsnjutare alltså!;) ikväll blir det plugg. uppdatera mer senare :*


hahaha fint!





TRÖTT

Hej på är! dålig uppdatering de senaste men har pluggat rätt mycket, sovit hos mamma 2 dagar och haft de gött. hade en trevlig kväll igår med lite folk ute, träffade även matteturk ute igår med mitt hjärta. :) längesen! började 11idag och bakade fram till 15. haft gastronomi hela kvällen så kom precis från skolan, kommer vara död imorgon. älsklingen har precis hämtat mig och ska hem och äta något gått, knappt setts idag på våran dag. vädret är fett skumt ute alltså haha helt dimmigt, ser inte ett skit. ska hem nu iallafall tror jag, ha de bra sålänge! puss :)




14 MÅNADER <3




Nothing is like it was.

Hallloj! Mår bättre nu vilket är skönt. Mamma kom hem runt 12 så umgåtts med henne hela dagen vilket var riktigt längesen. Älsklingen är äntligen påväg hem så har fixat mat till honom. Blir väl dra ut en sväng sen. Men ska fortsätta plugga lite nu. skriver mer senare! 
 
 
 
 
 

YOU WERE BORN TO BE REAL, NOT TO BE PERFECT.




F U C K MONDAAY

vilken måndag, jag orkar inte. trött, ont i huvudet, magen, förkyld.. blir att spendera dagen här i sängen!




TIME TO SLEEP

myskväll på hög nivå. dags att nanna kudden. nattinatti finisar <3





SHOPPING

här är vad jag fick med mig hem från Växjö. orkade dock inte ta kort på allt från Ikea!




Oct. 13, 2013

påväg hem från åminne, var ute hos min bror,Emma och klot : ) fixade en router eller något. jag & klot hade krig men sjklart vann jag eftersom han är kittlig haha! varit i studio hela kvällen och käkat kebab. gottigott! drar förbi skrevet sen hem till mamma och sover inatt igen. puss!







Sometimes, we are like stars. We fall to make someone's wish come true.




Jag vill se vart vägen tar slut.

iiiih!! kunde inte sovit bättre inatt alltså, så himla mysigt :dd bästa! gick även upp och stekte ägg till mitt hjärta. mysfrulle! har precis slängt mig i soffan med en gosfilt och kudde, här ska jag spendera mina 4 timmar innan Anton kommer hem igen. Internet har slutat fungera också så måste blogga från mobilen, hatar det. allt är bättre på datan men nu blir de att börja använda mobilen, för tillfället iallafall :( jobbiga skit! aja hörs mer sen kommer snart däcka här. puss :)




gosinatti <3




lördag

Anton hämtade mig innan vet inte ta klockan va, satt iallafall på bilen och kramades, myste och tittade på stjärnorna. åkte förbi skrevet också där klot, min bror och några till var. sen till breda och tog en kööörv. Anton spillde dressing överallt haha så va tvungen stanna och torka. ska hoppa in i duschen nu och sen sova i min efterlängtade säng hemma hos mamma. sover här inatt eftersom ingen är hemma här så passade på att återförenas med min säng som jag inte sovit i på minst 2månader, kommer bli mys! nu måste vi duscha och sen sova eftersom Anton jobbar imorron natti!<3




I'M NOT OKAY BUT I SMILE ANYWAYS,

Sitter i soffan med massa tända ljus och myser med mig själv. Någon som få mig må bra för stunden iallafall. Varit hemma foreveralone hela kvällen men det är bara att vänja sig. Koller på Love and other drugs. Finns inget annat bra som går på tvn så fick bli den. Eller vänta lite, ska kolla på Hur många kramar finns det i världen? Äntlingen något att göra resten av kvällen! 
 

 
 
 

LET'S DANCE OUR TEARS AWAY

 
I'm not telling you it is going to be easy, I'm telling you it's going to be worth it.
But it's okay, we're all a little broken. 
 
 
 

Tillslut sluta man kämpa.




JÖNKÖPING

varit i Jönköping med mamma hela förmiddagen. körde både dit och hem och de gick asbra, inte långt kvar nu!! fick med mig lite kläder hem, ett par skor och lite småsaker från IKEA. hörs mer senare!





fredagsmys<3





Friiiiiiday

hallåja :) låg i sängen hela förmiddagen och sen städat. mamma kom o plingade på också, trevligt :) gick med henne hem sen också. duschade och så sen kom Ellen hit. åkte runt lite och hämtade upp Evelina sen körde hem henne efter ett tag och nu är vi hos mamma och äter med henne och Anton. hörs senare!






Friiiiiiday

hallåja :) låg i sängen hela förmiddagen och sen städat. mamma kom o plingade på också, trevligt :) gick med henne hem sen också. duschade och så sen kom Ellen hit. åkte runt lite och hämtade upp Evelina sen körde hem henne efter ett tag och nu är vi hos mamma och äter med henne och Anton. hörs senare!






Godmorgon på er!






Torsdag

halloj! var ute lite innan men de sög eftersom alla i Värnamo är efterblivna och det står jag för. finns inga vänner som är äkta, inte en enda verkligen! dumma i huvudet hela bunten och varför bryr sig folk så mke? de är mitt liv haha :) men har ni inget bättre för sig så visst. kämpa på! kom precis ur duschen med mitt hjärta och ätit knäckebröd. ska lägga oss och glo tv lite.


finns ingen bättre än dig, min stjärna. du är den som alltid lyssnar, den jag alltid kan lita på oavsett. trots du inte kan prata vet jag att du svarar på varje ord jag säger till dig. du är min bästa vän genom allt <3<3<3



GRATTIS BÅÅÅTEN!

Halloj! Kom precis in, varit ute och åkt en sväng med ellen som fick sitt körkort idag, gratttis :D Inte gjort ett skit idag, ska snart till anton & wille. hörs senare om jag har ngt att skriva ens, puss! ♥
 
 
 

Oct. 10, 2013

godmorgon! va bara hemma igår kväll och myste med min anton. somnade runt 1 eller något sånt :) va helt seg idag men jag lyckades ta mig upp! ska duka nu sen flambera glass. puss!





HALKBANAN

halloj på er! varit på halkbanan idag. var verkligen skitkul. fick också sitta fast i bilen upp och ner och kunna klättra ut. inte de lättaste men de gick :) ska snart till lägenheten dag städa lite. skriver sen. dör av min huvudvärk. skriver senare puss!





Onsdag

Godmorgon! ska precis hoppa in i duschen så jag vaknar lite. är hur trött som helst plus fick dra upp Anton i morse. skriver mer sen!




nattinatt

nu ligger min gosepojk och snarkar i min famn. dags att sova för att orka med morgondagen. puss och godnatt <3




<3

våran finaste syster sitter just nu mera som ett stort minne som aldrig försvinner på min brors arm. bästa <3




Tisdag.

drog till skolan vid 11 i morse. bakade 4timmar med Sara sen åt och började jag vid 15. :) Anton och Simon hämtade mig runt halv elva. varit ute och så ikväll. jag o Simon fick putta Antons bil haha roligaste filmen på instagram! ska natta min pojke sen plugga puss!




NIGHT.

penderat kvällen ute bland annat vid skrevet och sen ute i skogen haha kul när lite händer! Anton kolla på highschool musical och jag har pluggat körkort tills nu. deckar vilken sekund som helst. mys! hörs imorgon puss <3






Måndag

Hej! Ellen och Evelina kom precis hit. Ellen öppnade precis sina presenter och nu är de dags för mat. gottigott :) skriver sen!





In i kylen!

Precis gjort halloj och chokladmousse som ska in i kylen!




#breakfast




Goodnight.




Och jag är livrädd för att leva och jag är dödsrädd för att dö.

halloj! sitter vid skrevet just nu med lite folk :) spenderat hela dagen med att pluggat körkort hos mamma och myst med massa ljus! Anton, Simon och Michelle kom o hämtade mig runt 20 i nya bilen dom hämtade innan. kom precis från Hillerstorp, skulle ut dit o hjälpa Adam som kört ut på en åker och fastnat haha. ska förbi affären innan vi drar hem. kallt som fäääään! hörs mera senare.




Söndag




bästa.

hade de riktigt kul igår alltså, allt va fett bra och jag va glad :) bästa kvällen på länge. drog till Bella runt 14 och kollade på hockey med henne & Alexandra plus träffade jonne :) drog hem till Bella runt 18, åt och fixade oss sen rullade folket in runt halv åtta. blev verkligen en lyckad kväll med härliga människor. drog från Bella vid 2 eller något o träffade Minas vänner på vägen så drog till Ica och dunkade musik eftersom jag hade högtalaren med mig och där fanns uttag haha. sen kom Adam förbi och stannade tills Anton kom. Blev en sen natt och somnade direkt när jag kom hem haha. vaknade runt 8 idag men mår bättre än jag trodde jag skulle göra trots magkatarren. idag blir de fira båten som blev 18igår! hörs mer sen puss <3

































FRIDAY

varit i Ljungby. blev ingen bil trots den va skitfin verkligen! men är för personlig här i bloggen så måste sluta med det :) inte för att de har något med bilen att göra men haha. xd nu blir det filmmys! <3




LJUNGBY

hann precis tvätta och hänga löshåret på torkning haha. var tvungen duscha det eftersom det är äkta hår :) påväg till Ljungby nu och köpa vinterlik så få se om vi kommer hem med eller utan bil puss!




För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel.

gud va jag är seg och har varit hela dagen, har bara ont överallt haha orkar inte! började morgonen med vinprovning och sen körlektion haha bra kombination. gick iallafall super, kunde inte gått bättre :) har suttit med fötterna i blöt sen gjorde mamma fotvård. så himla skönt alltså plus fötterna blir lena som babyrumpa haha. precis ätit lite go paj. väntar på att älsklingen ska komma hit. skulle egentligen åkt och hämtat ett vinterlik men få se hur kvällen blir. var iallafall på stan en sväng innan och fick med mig lite kläder hem. Evelina har varit här hela eftermiddagen och drog hem för en stund sen. hörs mer senare. puss! :)





För att vara lycklig.

kom in för en stund sen, varit ute och traskat våran kvällsrunda i kylan, mys! ska hoppa in i duschen och sen sova med min babe. haft en mysig dag hos mamma medans hjärtat jobbat. imorgon är de äntligen fredag. hela helgen planerad. skriver mer senare eller så hörs vi imorgon! natti <3










Torsdag

Godmorgon! sovit som en riktig prinsessa inatt, så himla gött alltså :) vill aldrig gå upp på morgonen, mörkt i hela lägenheten när klockan ringer, skulle kunna ligga kvar i sängen hela dagen, aweeesome! skriver mer senare :*




Antonsnutteplutt<3

halloj! slutade runt 15 och körde en runda. :) hade en helt okej dag i skolan. helt från ingenstans såg jag en iller springa in i städförrådet i skolan haha dog! fick ut den tillslut och fan va gullig alltså. fick iallafall en liten söt bild på den :) fixade mat & diskade till Anton kom hem efter jobbet. gör ingenting nu, ligger bara och glo på tv. fundera på att hoppa in i duschen och sen lägga mig. trött och borde sova tidigt någon dag. puss!








ONSDAG

sitter och har precis ätit. serverade med Saran idag, gick super :) duktiga är vi! slutar om en stund så gött. orkar inte ha ont i magen varje gång jag äter! hörs senare puss :)

duktiga lärare som gör plankan efter 3rätters!




göttans!!!!!!

haft en mysig tisdag faktiskt. skönt att vi vart lediga jag & Anton. hade körlektion i morse sen har vi bara umgåtts. varit i studion och sjungit som ekorrar haha. synd man inte kan lägga in filmer direkt på bloggen. sen varit hos mamma så hon sluppit va ensam och åt goe mat. :) va en vända vid skrevet också innan vi körde hem. avslutade en himla bra dag med att va ute och traskade en sväng innan, så himla gött på kvällen! har precis duschat och nu är det nannakuddentime. hörs imorgon. nattinatt <3







Hold your head up high.




Tisdag

godmorgon! ligger i sängen & vaknade precis. att vakna med huvudvärk, de är väl underbart! -.- idag fortsätter en mysig dag med att vara ledig. de bästa med tisdagar, helt klart. ska äta lite frulle och se en film. hörs mer senare!