KÄRLEK

En man går in på en bar. En vit man säger "Färgade människor är INTE välkomna här!" Den svarta mannen säger "Jag är född svart. När jag är kall är jag svart, när jag skäms är jag svart, när jag är sjuk är jag svart, när jag dör är jag svart. När du föds är du rosa, när du är kall är du blå, när du skäms är du röd, när du är sjuk är du grön, när du dör är du vit och du kallar mig färgad?" 

Vit som mörk. Respekt till alla människor!
 
 
 

MUSIKSTUDIO

Lite bilder på studion än så länge. Långt ifrån klart men det börjar ta sig, så himla fint iallafall :) Men kommer bli ännu bättre när det blir soffa, lite tavlor på väggarna & även ljudisolering. Tillbringat hela dagen där men är äntligen hemma och älsklingen har gjort tacos still oss om vi ska mysa vid TV med :) 
 
 
 
 
 

I LOKALEN MED MIN ANDRA HALVA

Som ni läser på rubriken så är vi i lokalen och fixar & donar. Adam hämtade oss innan och vi har städat ur lokalen, flyttat alla studiogrejer från Antons lägenhet till nya studion som kommer bli superfin. Har världens gladaste pojkvän som äntligen får en studio som han letat efter hur länge som helst, och nyrenoverad och fin precis som han vill ha den. lägger upp före- och efterbild när jag kommer hem. inte riktigt klart än med lister, tavlor, isolering och sånt än men färg & golv sitter där de ska :) ska nog vara här ett tag till, typ hela kvällen säkert haha. får en känsla av att Anton kommer bo här haha :* slänger upp lite bilder från bilträffen igår, om jag har någon täckning här nere. puss så länge!









HOME

precis hemkommen och ska krypa ner i sängen. fryser hur mycke som helst också :( buhu. haft en bra kväll med fina folket, speciellt min fina bästa Evelina. ska sätta lösenord här på bloggen så alla idioter som bara är ute efter att snoka kan få sig en rejäl knäpp på näsan! så ni kom vill fortsätta läsa kan skriva till mig & få lösenordet :) godnatt på er!




VÄLDENS FINASTE!




JÖNKÖPING

hellu! är påväg till Jönköping just nu och ikväll blir det bilträff :) haft en jättemysig dag med mitt hjärta. åt massa jordgubbar till frukost som mamma hade köpt. jag som hade tänk att cykla ner till stan och fixa det på morgon men så hade bästa mamma redan gjort det :) kommer bli en bra kväll känner jag på mig! plus är ledig imorgon också, ännu bättre :) då blir det att fixa Antons studio. uppdatera kanske ikväll , puss sålänge!





FIN AJFÅN !




BREAKFAST WITH MY BOYFRIEND ♥

 
 
 
 
 

VÄRLDENS BÄSTA MAMMA!

 

AND THEN I MET YOU

Alla säger att kärlek gör ont, men det är inte sant. Ensamhet gör ont.
Utfrysning gör ont. Att förlora någon gör ont. Att vara avundsjuk gör ont.
Alla får dessa saker att förväxlas med kärlek, men i verkligheten är kärlek de enda i hela 

världen som inte gör ont, som täcker upp all smärta och får allt att kännas underbart igen.

 

Kärlek är de enda som inte gör ont!

 

 
 
 
 
 

 

 


TIME TO SLEEP

 
 
Har varit hemma hela kvällen & dunkat musik för mig själv. Så sköönt! Musik spelas fortfarande i högtalarna medans jag har försökt fixa bloggen lite.Var tvungen byta header med tanke på att jag hade en med snö på haha, det var på tiden.
 
Blev en sen natt idag igen, så lär väl sova bort hela morgondagen. Anton ligger redan och snarkar bredvid mig och har gjort sen någon timme tillabaka. Ska själv försöka sova lite så jag orkar upp imorgon. Så skönt är ledig både lördag & söndag. Och imorgon blir det nog bilträff i Jönköping.. utan bil hehe. Uppdatera mer imorgon. Nattinatt på er! ♥
 

#Såld

då var TUE borta..han fick flytta till Båstad och kommer glida på vägarna vid havet & bli nerbajsad och fiskmåsarna. men tror inte han är ledsen för det. Anton kommer verkligen sakna dig pärlan! :)




Fridaaaay

hej på er! drog hem från lokalen vid halv fem i morse, sov hos Anton för en gångs skull, myspys! :) Simon var kvar i fixade med golvet haha. älsklingen började jobba vid 8 så blev inte många timmars sömn och vi sov så hårt så ingen hörde klockan så han försov sig, typiskt! jag låg kvar och sov till 12 sen hämtade Joakim mig och började jobbet vid 14. det var kaos alltså, helt sjukt va folk i apladalen! har precis kommit hem, duschat, hoppat i onepiecen och väntar på maten som är i ugnen plus att Anton ska komma hem. puss!





lokalen

halloj! städade, rensade ur garderoben och fixade mitt rum hela förmiddagen. runt fyra hämtade henko & Js mig, drog och köpte färg och har målat och fixat i lokalen hela kvällen. så nu har vi målat klart allt och håller på med golvet. Simon håller på att lägga golv medans jag ligger här i en solstol typ och lata mig, fryser och vill hem. har färg i hela håret tack vare js som kleta så måste duscha bort det innan sängen.

Thursday

Godmorgon! Har precis ätit frukost men redan dragit mig tillbaka till sängen, är så himla trött idag. Vaknade tidigt och kunde inte somna om men la mig i antons famn och somnade direkt. Det bästa som finns♥! Han åkte till jobbet runt 9, saknar han redan min fina prins! :) Ska måla i lokalen sen om någon vill hjälpa mig eftersom älsklingen jobbar. Men först ska jag städa här hemma & sen övningsköra. Skönt att ha en ledig dag mitt i veckan men imorgon är det jobb igen som gäller. PUSS
 
 

'

KRASSE - himla gott på knäckemackan! 
 
 

breakfast

 
 
 
 

Onsdag

go'kväll :) tar på vårdcentralen tidigare idag som ni sett, fick med mig ytterligare mer medicin hem. haft en himla mysig kväll och dag med Anton & Simon. innan kom älsklingen hem vid 15 och jag lagade mat. runt 16 åkte vi och hämtade Simon & sen upp till lokalen, mötte upp henko och målade och fixade i flera timmar. sen körde vi hem Simon till horda för en stund & träffade Paul en snabbis och fick min tröja som han haft :). tog precis en lång, varm och skön dusch tillsammans med hjärtat & nu ätit lite go frukt till kvällsmat. dags att pyssla om älsklingen och ge han massage som han tjatar om, men det är min fining värd! puss&godnatt:)





långpromenad i regnet




@vårdcentralen

 

?!?

 

Godmorgon!

Godmorgon på er.. Hoppas ni sovit gott!
 
Det har verkligen jag. Varken hört när älsklingen eller mamma åkt iväg till jobbet och allt va de innebär. Alltså sovit som en riktig stock. Så härligt alltså! Skulle jobbat idag egentligen men ska ner till sjukan och får tabletter. Kan säga att min mage inte mår så speciellt bra av alla pillerna ja trycker i mig men tyvärr ett måste. Tänkte även ut & gå en runda om en stund, se om någon vill följa med först :). Men innan de ska jag gå upp och äta frukost. Uppdatera senare! 
 
 
 
 
 

Norrköping

är i Norrköping nu och ska sälja Antons bil till någon i dalarna :) så vi få se om vi åker hem med eller utan pärlan, puss!




mot en annan värld

 
 
Halllå på er. Uppdateringen är inte på topp eftersom det enda jag gör just nu är att jobba & sover, känns de som iallafall haha. Slutade jobbet vid halv sju igår & drog hem och duschade en snabbis, sen hämtade älsklingen mig & vi drog på bilträff i anderstorp. somnade rätt tidigt då jag hade sjukt ont i magen och orkade inte röra mig.
 
 
 
 
 
Vaknade vid 10 idag ungefär & gick upp och åt frukost med min andra halva, anton! ♥ städade ur hans bil och även basse & robert kom hit och hjälpte till. åkte till jobbet vid 12 men var bara där i 2 timmar. gick runt och frös & så, så nu har det visat sig att jag har feber & urinvägsinfektion igen så ska till läkaren imorgon. ikväll vid 18 åker anton till norrköping och säljer den lilla pärlan. har beslutsångest om jag orkar följa med eller inte haha. få se hur det blir. ska iallafall försöka ta mig upp ur sängen och få någon mat i magen. puss så länge!
 
 
 

Good Night

dags att lägga sig och nana. precis varit ute med vovven och ska krypa ner bredvid mitt hjärta. haft en myskväll med mina prinsar, love you! pussnatti ❤❤









-

äntligen är min stjärna hemma! ❤




Jag leeever

halloj! hade en go midsommar med lite folk. tog det bara lugnt eftersom jag jobbade hela dagen. 
 
Vaknade runt 14 igår & hade mysdag med hjärtat. runt 18 åkte han och fixade i lokalen, slipade osv medans jag & raffe handlade lite gott. sen drog raffe till bilträff med lite andra folk medans jag & älsklingen hade myskväll. :) bakade först grektiskt bröd som vi sen fyllde med goe fyllning som kyckling, bacon, vitlök, mozarellaost, salami, paprika & massa annat. Blev hur gott som helst! Kollade på 2 filmer och somnade runt 1.
 
 
Vaknade idag runt 7 och kunde inte sova. Drog till jobbet runt 10 & slutade 18. Cuttade tummen på mitten, rättså rejält och blodet bara pissade :(( Det lönar sig att jobba för snart kommer lööönen :D Kom hem för ett tag sen & nu ska vi göra kycklingtacos & glo någon mysig film och mumsa i oss chips (chibbe enligt minabrun). Ha en bra söndag! Det ska jag absolut ha med min fina stjärna som jag älskar mest i hela världen, finns ingen bättre, absolut ingen! ♥
 
 
 
 

alla känner apan, apan känner ingen

jobbat 7 timmar idag, stressigt som fan i apladalen men så himla mysigt! :) cyklade hem runt 17 då det hade lugnat ner sig. kom hem och duschade medans Adam & älsklingen hade fixat maten. Sen kom även Simon. slängde ihop en hallon och blåbärstårta med grädde också. sitter just nu och har ätit oss feta, dunka musik & Chilldricker. kommer bli en bra kväll! puss :)










 
du är bäst. love you gooose! <3
 

Picknick

Go'kväll! Precis inkommen från en myskväll nere vid osudden med min bästiee. Så skönt de va att åka moppe i detta vädret alltså, fläktade varm luft. gooos! Bilderna får tala för sig själva. Ska göra mig i ordning för sängen & sen sova eftersom jag ska vara på jobbet kl 9. Pussnatti på er! ♥
 
 
 
 
 
 

Torsdag

Jobbat hela dagen och varit i köket. Gått bra men varit så himla varmt. Väntar på att Evelina ska komma hit så får vi se vad vi hittar på. Inget vettigt att skriva. Och midsommar kommer suga. Jobbar till 17 imorgon & efter det vet jag inte. Blir väl att sitta hemma och ruttna. KUL! #emo 
 
 

New haircolor!



här ser ni vad jag pysslat med ikväll. är dock inte blond trots att det ser ut så på bilden :) blev lite ljusare än mitt förra och förhoppningsvis fått bort lite av den röda färgen eller typ orange pigmentet i håret. älsklingen är äntligen hemma och nu ska vi nana. imorgon väntas en heldag på jobbet. puss!


Uppdaterar snart!

halloj! sitter just nu & gör en grej som ni får veta mera om senare & bild på de :) jobbade till 18 & sen övningskörde jag ut till Gislaved & tillbaka. går hur bra som helst verkligen! ska göra mig en toast & sen lite rabarberpaj med vaniljsås på det aha :d braaa kvällsmat. ska vänta på mitt hjärta som förhoppningsvis kommer hem tidigare ikväll än alla andra kvällar haha. hörs lite senare! ♥
 
nya favvisen! har även i grå & svart.
 

onsdag

hej på er! älsklingen åkte till jobbet vid 9 och jag har inte vaknat av att han ens gick upp ur sängen eller pussade på mig, då sover man gott helt enkelt! mamma väckte mig runt 10, åt frukost och har varit på en shoppingrunda nu innan jobbet. fick med mig 4 myströjor hem & lite saker inför midsommar..trots att jag inte vet vad vi ska hitta på. ska äta lite nu sen jobb tills kvällen. pusshej :)

hold your head up high

dålig uppdatering idag ja men har haft fullt upp. varit en jobbig dag på jobbet. jobbade 9-17 i denna värmen, höll på att dö typ haha. drog hem och duschade, sen övningskörde till voxtorp och hälsade på min fina storasyster❤. saknar dig! åkte en omväg hem för att jag skulle få köra mer, så himla kul haha, ska köra järnet nu i 3månader tills jag fyller 18. kommer gå superbra. körde sen till lokalen där Anton håller på att renovera och va där ett tag, även Simon & Michelle va där :) kom hem runt 21 och fixade lasagne.. så nu har jag en mätt, trött, mysig, nyduschad och pussugen pojkvän bredvid mig i sängen och ska nana. skönt att jag har sovmorgon imorgon medans älsklingen får stiga upp tidigt till jobbet. ska bli bättre på att uppdatera :) men nu är det dags att sova. pussnatti! ❤






Godnatt

Snart blir det försöka sova trots att jag sovit hela kvällen så kommer verkligen inte bli de lätt. Plus har pollenallergi som håller på att döda mig. Har precis duschat & väntar på att min älskling som komma hem och krypa ner bredvid mig. Älska känslan av att aldrig sova ensam, den trygga och bästa känslan som finns. Kan inte säga något mer än att jag verkligen har världens bästa pojkvän och det är jag stolt över. Har aldrig varit gladare. Sov så gott för det ska jag och imorgon klockan 9 väntas det jobb. Puss & Godnatt ♥
 
 
 
 

17 Juni

Vill bara säga ett stort grattis till mina finaste tjejer som fyller år idag! Är så glad över att jag känt er så himla länge. Med er har jag dom bästa minnena, dom som aldrig dör ut. Hoppas ni har haft en underbar födelsedag. Puss på er. Ni är bäst, love u! ♥
 
 

Mysdag med Ina!

God kväll på er! Hade en bra kväll igår trots all skit som kretsar runt omkring just nu. Åkte till Jönköping med mitt hjärta ♥! Blev först mat på Jensen's Böfhus och sen vidare på baksmällan 3. Blev en mysig och bra kväll och åkte hemåt runt 00. Älska verkligen mysig kvällar med världens bästa pojkvään! 
 
 
Vaknade runt 8 idag & åkte till jobbet med mamma runt 9. Miljö- & hälsa var på besök & fick lite information om sommaren och nybakade frallor till frukost. Så skönt att jobbet drar igång nu. Köpte med mig frallor hem till anton som låg hemma och slöade i sängen. Runt 12 åkte vi ut till lokalen och kollade lite, sen vidare till Elgiganten. Kom hem runt 13 så kom Evelina och hämtade mig och vi drog till osudden & solade några timmar. Runt 16 drog jag hem & till sjukhuset direkt. Ikväll har jag bara chillat & sovit eftersom älsklingen är i lokalen och fixar, kommer bli så hhimla fint :) 
 
 
 
 
 
 

Uppdaterar snart! ;)

 

Påväg hem efter en goe helg!

Halloj! Hade en bra dag igår men förhoppningsvis en bättre idag. Åkte ner till Raffes stuga runt 16 med Anton, Tommy, Emma, Adam & Basse. Handlade inför kvällen & grillade, sen va det tänkt att vi skulle på bilträff med det sket sig eftersom det va pissväder men senare klarnade himlen upp. Runt 23 drog vi till Helsingborg & tog färjan över till Danmark men gick aldrig av. Utan bara åkte tillbaka till Sverige för att köpa öl & sånt billigt på båten haha. Så fick med oss lite hem ;) Kom tillbaka till stugan & bakade kladdkaka vid 03 eftersom Tommy fyller år idag. Blev en goe nattamat. Vaknade idag runt 11 & har precis ätit nuggets till frukost och nu rullar vi hemåt. Grattis Tommy ytterligare en gång! (:
 
 
 
 
 

Mot Danmark!




Skummeslöv

Är i Halmstad i raffes stuga med lite folk. mer uppdatering och bilder kommer imorgon! ha en bra lördag. puss!





Lördag

Godmorgon på er! Idag mår alla som dom förtjänar medans jag mår myckebättre än så :d vaknade precis, har sovit hur Länge som helst. ligger kvar i sängen än så länge med en mysig vovve på mig, bästa xantho! :* ska försöka få upp mitt hjärta & få honom på bättre humör iallafall och äta gofrukost. få se vad vi hitta på idag. något mysigt blir de väl :) pusshej!




Du är min verkliga dröm!

du säger att solnedgången är vacker, att sjärnorna är fina
men då har du inte sett dig, du är allt de och lite till
du var ett ögonkast ifrån mig men nu är du mer än så
det är din förtjänst att det blev vi två
du höll om hela natten och natten höll om oss
hur ditt hjärta slog mot mitt är nåt jag aldrig glömmer bort
15 augusti 2012
 
10 månader med min anton
lyckligast i världen
jag älskar dig!
 
 
 

Studenten

Grattis till Adam! Var vid JB när han sprang ut & sen åkte runt. Efter det hem till han och åt med Anton, Tommy, Emma & raffe och hans släkt. Just nu är vi ute och åker och ska nog göra ett tag till trots att Adam är dödstrött och vill sova haha. höööörs!








Efter regn kommer solsken.

 
 

Varför landa när jag flyger fritt

Godmorgon regniga Värnamo! Fint väder till alla som tar studenten idag haha ;) Vaknade vid halv åtta idag & åkte till sjukhuset. Svängde in på coop på hemvägen & köpte med mig lite frallor hem till mitt hjärta som nannade så gott. Åt frukost och nu sitter jag ensam hemma med vovven. Både mamma & älsklingen är iväg och jobbar. Vid 14 springer Adam ut så ska ner och säga grattis till honom & sen hem till han och äta. Nästa år är det min tur, helt sjukt va tiden går fort. Pusssss! 
 
 
 
 
 
 

min dag i bilder!

 
 
 
 
 
 

one day ill marry you

vaknade tidigt idag men lyckades med att somna om typ 39 gånger, det är ju trots allt sommarlov! snart kommer anton hem och få väl se vad vi hittar på. vet inte vad jag ska skriva och blogga om längre så ni fåår gärna komma med förslag. hörs senare om jag har något att skriva om. ha det göttthej!
 
 
 
Pratar du bakom min rygg - betyder det bara att jag är längre fram än dig
Kommentera du mitt liv - betyder det att mitt är mer spännade än ditt
Har du tid att leta efter mina misstag - betyder det att du är avundsjuk
Fortsätt du med detta - så lever jag livet under tiden!
 

Sommarlov

Känns rätt gött med sommarlov men är redan uttråkad och kan inte sova. Jag & Sara drog hem till mig runt 14 och sen ut när älsklingen slutade typ 10min senare. Körde Sara till jobbet & hämtade mina och Simon i Bor. Höll även på att bli attackerad av fiskmåsar innan haha, såg 3små bebisfåglar på vägen utanför huset så gick till dom och direkt kom mamman och dök mot mig, blev livrädd haha så söta :) Åkte runt lite och sen kollade balen med skuttarna :). Har överskottsenergi så vill bara ut och springa men blir att mysa med älsklingen istället. Ska upp tidigt imorgon till Jönköping. pusshöj!







Southpark

Sitter och kolla på Southpark på religionslektionen. vid halv fyra tar jag sommarlov. pussss! :d




Godnatt

dags att lägga sig och nana med hjärtat! :) alltid lika underbart och mysigt. haft en bra och bara tagit de lugnt. hängde med raffe vid skrevet en sväng innan eller typ hela kvällen haha. älska känslan att krypa ner i sängen med rena lakan som luktar så himla gott! kommer sniffa på dom tills jag somnar haha men ska hjälpa älsklingen med Candy crush eftersom han är helt beroende haha. sov så gott för de ska jag! :*



Just nu




It's time to start living.

Hej på er! Har bara varit hemma idag. Vaknade runt 10 och bara tog de lugnt. Pluggade lite körkort och så. Sen hoppade in i duschen med hjärtat och vidare till lokalen och kollade lite. Runt 14 körde han hem mig eftersom han skulle jobba. Har sovit, rastat vovven, tvättat, lagat mat och nu ska jag diska & städa. Hinner med mycke innan älsklingen kommit hem :) Han slutar snart så det är bäst jag skynda mig lite. Hörs mer sen :) Puss sålänge.





Myskväll!

haft en myskväll med min prins :) blev tacos innan & sen åkte vi ut en sväng och träffade folk vid skrevet. dör snart av huvudvärken som suttit i hela dagen men hoppas den försvinner till imorgon! drog hem runt halv elva och ligger nu och hjälper min Anton med Candy crush haha sötis. snart dags att sova med de bästa som finns, att få somna i hans famn och höra hans hjärtslag. det absolut finaste man kan somna till! :) hoppas ni är lika lyckliga som jag. godnatt underbaringar!






Jönköping - Taberg - Vista kulle

hemma nu från en goe dag med klassen i jönköping!
nu blir det umgås och mys med älsklingen♥
 
 
 
 

Måndag





Åkte hem redan vid 23 i lördags och somnade tidigt. Upp till jobbet och jobbade från 10-18.30. Sen myskväll med mitt hjärta.

Började morgonen med att vakna tidigt och älsklingen stirrade upp, klädde på sig och han var så stressad till jobbet. Tyckte de va konstigt att mamma fortfarande var hemma så frågade henne och fick till svar 'klockan är 04.14 ' haha dog lite, stackarn :d. är i Jönköping med klassen. har varit på studiebesök på rudenstams och nu påväg till Jorma & ska se hur han bor :) sen bjuder skolan på käk på tabergstoppen. Fin måndag!





Mot Hestra

Inte gjort ett skit idag faktiskt. varit ute med raffe ett tag och träffade lite folk sen varit hemma och sovit en stund. Är påväg till Hestra nu med älsklingen, Adam & spjuth i bilen. Ikväll blir det äntligen race som vi inte hållt i på länge, men nu är det dags och de kommer bli kul :) Hoppas jag iallafall! Pusshej

love

halloj! sitter vid skrevet med massa folk & tjötar, mysigt :) har inte gjort på mke ikväll. åkt runt & myst med mitt hjärta och lite så. ska snart hem och ha myskväll. min finaste prins! :)

Fredag

började dagen med att äta på lilla krogen vid 12! sen åkte jag hem och bakade med mamma. blev citronkringlor, schackrutor och marängmuffins med glass i som man garnera med grädde & bär. så himla gott! har möte med wsr nu och sen blir det hem och äta pastasallad på balkongen i de fina vädret. hörs ner sen. puss!





Från Stockholm & Bolmen



 

Idag


Sveriges nationaldag! ❤

Halloj! Bytte till min gamla mobil innan men den funkade knappast trots att det precis kom från servicen. Städade i förmiddags och nu sitter jag, älsklingen & mamma på balkongen och har ätit hasselbackspotatis, fläskytterfile & hemmagjord beanaise. Ska väl ut en sväng i de fina vädret lite senare. Puss så länge! ❤


Rabarberkaka

Precis varit ute hos mina kusiner i horda. Fick god rabarberkaka med vaniljsås och min moster toppade igenom mitt hår. Sa även hejdå till Hanna som skulle till London :) Mötte upp Anton utanför mormor runt 21 & köpte hennes cykel som vi körde hem hit. Ska hoppa in i duschen? äta lite och sen dra ut en sväng! Kommer bli mysigt med långhelg :)





Sol, glad & helg !

kom precis hem efter en bra dag i skolan. började halv tio med samhällskunskap, lämnade bara in böckerna och så. sen två timmars rast och satt i åbroparken med sara. på religionen och historialektionen lagade vi trerätters och hade de mysigt :) sen cyklade ja hem vid 15 och nu ska vi förbi Elgiganten till Anton och sen ut till horda. pusshej! :)





Tisdag

helloj. sleten men tog mig upp ur sängen och till skolan i morse haha sjukt trött och seg. slutade 13 och gick på stan med Sara efteråt. fick med mig ett par helsvart Shorts och en mascara hem, alltid bra att ha! Kom hem runt 15 & somnade, sen cyklade ner till jobbet runt 17. Älsklingen, Adam, Alexandra & Johan kom på en fika idag igen, så mysigt! :) slutade 21 och cyklade hem och har precis kommit ut ur duschen och äter lite kvällsmat. sen blir det nana med min prins! min underbaring :* nattinatt!






Skogspromenad

Har precis kommit in efter en lång & skön skogspromenad i min ensamhet, rött skönt ändå. Ska dricka lite vatten & sen sova och hoppas jag mår bra imorgon när jag vaknar. Godnatt på er!




Bolmsö

Halloj! Legat hemma och vilat hela förmiddagen, solat lite i min nya bikiniöverdel & runt 14 drog jag, älsklingen och Adam på roadtrip eftersom jag mådde lite bättre & behövde komma ut. Mötte klotJohan i hörle & åkte till YA, sen vidare till bolmsö och hela den rundan. Åt kebab i Ljungby och Kom till Värnamo för en stund sen och är vid skrevet nu :) ska snart hem igen, mår helt illa fortfarande :( hej så länge!














Måndag

Godmorgon på er! Vaknade runt 8 & mådde inte alls bra så stannade hemma idag. Ska försöka få i mig något att äta iallafall. Hörs senare! ♡


Nattinatt!

Du är min fina ängel och jag är glad att du inte har vingar. För om du hade haft det skulle du inte varit här med mig idag ♡
Älskar dig mest Anton!




Kokosbollar

Ska precis hoppa in i duschen men tänkte blogga en snabbis innan. Älsklingen har varit så duktig och bakat kokosbollar hihi :). Ska ta tag i träningen igen & gå tillbaka till gymmet, saknar det! Haft en underbar helg, dags att sova snart. Pusshhej!





Jobbsöndag

Vaknade runt 10 idag & gick bråttom upp och slänga i mig frukost. Drog till jobbet med mamma vid 11 och kom hem för 30minuter sen. Varit en lång dag i apladalen men älsklingen & 7 andra kom och fikade och jobbade även men bästa Hanna :). Ska hoppa in i duschen & vänta på älsklingen ska komma hem ned något gott att äta, blir att mysa hela kvällen och bara ta de lugnt. Puss!




lyckligaste i världen!

är hemma för några timmar sen tillbaka. träffade raffe & lite folk ute och spammade sönder hans mobil med över 1000 sms haha. kom precis ut ur duschen och lagt mig i sängen. älsklingen sitter på sängkanten och spela gitarr och sjunger för mig. är så jävla glad! världens finaste & bästa pojkvän, bokstavligen! är så lycklig och kär att jag skulle kunna springa 4000 varv runt jorden, den bästa känslan som finns..håller ni inte med om det? det är då energin aldrig tar slut och du går överallt med ett stort leende på läpparna & hjärtat bubblar nästan över av kärlek och glädje. min anton, bara min vackraste ♡♡ kommer sova riktigt gott inatt. sov så gott. nattinatt på er!







Stockholm i mitt ♡

Hej på er! Har precis stannat på nyköpingsbron & ätit lite och nu rullar vi hemåt. Haft 2 fina dagar här uppe. Gick snabbt upp igår, 2.5h tog de bara ;) Anton släppte av oss på stan medans han åkte hem till sina föräldrar och träffade Shanti. Jag, Mina, Adam & Ellen gick runt i hela Stockholm typ & chillade i några timmar :) Runt 21 kom Anton tillbaka och vi fixade hotell & åkte runt hela kvällen :) Släppte av Mina hos sina gamla kompisar så sov hon där inatt.
















Vaknade runt 9 idag och gick ner till frukosten och sen tillbaka till rummet & chillade. Checkade ut från hotellet & åkte in till liljeholmens köpcenter där vi mötte upp Addi, Shanti & hennes lillebror. Sen kom även Antons syster. Gick runt i gallerian, fikade hur länge som helst & hade de allmänt gött :) Åkte ut till Solna runt 16 och hämtade Mina och nu är vi påväg hem. Lägger upp lite mobilbilder här under men kommer fler när jag lagt över alla från kameran till datan. Bra helg! Puss :)